Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα 197671
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

7.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Καιρός για άλλο ένα review,καθώς πέρασε ο καιρός και άλλαξε και το γνωστό μαγαζί.
Ωραίος χώρος μεγαλωμένος και καλός ο χώρος των prive.
Ποτά, προσωπικό και μουσική στο μέσο όρο.
Πάμε στα ενδότερα.
Ωραία show λεσβιακό και το άλλο με την κυρία που δίνει handjob επί σκηνής σε όποιο παλικάρι βρίσκεται κοντά. Μου θύμισε Marlen που έδινε όμως blowjob και νομίζω ήταν πολύ καλύτερη...
χορός κοριτσιών στον απόλυτο μέσο όρο και κάποιες κάτω του μετρίου... (ούτε το στριγκάκι δεν βγάζουν μερικές)
Εμφάνιση.... Τι να πω... Οι περισσότερες χρυσή μετριότητα με κάποια πολύ καλά κομάτια (π.χ Modesta), αλλά και με κάποιες που λόγω εμφάνισης είναι απαράδεκτο να κάνουν αυτή τη δουλεια (ονόματα δεν θα πω γιατί δεν θέλω να προσβάλω... το καλό κοινωνικό μέρος δεν μπορεί να κουκουλώσει αυτό που βλέπεις...).
Πήρα 2 κυρίες στο prive και η πρώτη (Modesta) με απογοήτευσε οικτρά... ("δεν αγγίζω, δεν αγγίζεις, υποφέρω και πλουτίζεις..." τώρα το επινόησα αυτό). Η δεύτερη μια πολύ όμορφη κοπέλα από τη Ρωσία με ανύπαρκτο στήθος, που δεν θυμάμαι το όνομά της (συγγνώμη), ήταν καλύτερη μεν (κάτι προσπάθησε να κάνει με τα ποδαράκια της - feet lover), αλλά πάλι μετάνιωσα το 50αρι που κατέθεσα...
Που είναι οι παλιές εποχές που πήγαινε το μπριζολάκι σύννεφο , το καλό φραπεδάκι και τα άλλα συναφή...
Τώρα όπως μου είπαν μόνο οι μαύρες μαγειρεύουν μπριζολάκι...
Την επόμενη φορά μάλλον αλλού θα πάω...
Έλεος... με 110€ κάνεις full extra σε 5*...
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 22, 2013
Μέλος
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού