Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα
197713
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
8.0
Χώρος
8.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπέρα στην παρέα. Σαββατο βράδυ σκάμε μύτη στο εν λόγω μαγαζί με κολλητό. (λίγοι και καλοί). Απο κόσμο γεμάτο. Κορίτσια που ρώτησα κοντά στα 50..για όλα τα γούστα. Δεν θα μπώ σε λεπτομέριες να σας κουράσω. Απο τις 50 γαμιούνται οι 5. Αφου παρέλασαν σχεδόν όλες απο το τραπέζι μόνο 3 γαμιόντουσταν. Είχε και κανα 2-3 φατσούλες που αν καθόντουσταν παιζει να έδινα και παραπάνω. Πολύ κουκλιά. Σορυ αλλα ονόματα δεν κρατησα γενικά. Στο παιχίδι τώρα. Σκάω το 50άρι στην μαύρη (απο φάτσα καλή αναλόγως τα γούστα) λόγω σώματος κυρίως. Κωλάρα πέτρα, βυζί πέτρα και γυρω στο 1,78. Μπαίνουμε στο δωματιάκι, σκοτεινό και μεγαλούτσικο, έβλεπες μόνο άσπρους κώλους να κουνιούνται. Πίπα πάντα με καπότα και πολύ σάλιο πολύ καλή, πέτρα ο Μητσάρας, απότομη είσοδος και αλλαγές 3 στάσεων. Αυτή απο πάνω και εγώ στον καναπέ, πισωκολλητο δυνατο στα ορθια, και ιεραποστολικό με κατάθεση...ψυχής. Ακολούθησαν άλλοι 2 χωροί με ξανθιά κοπελίτσα απο ρουμανία κοντούλα χαμογελαστή και πολύ ευγενική. (κόλλησα..) Θα ξαναπάω και ο λόγος ειναι το πόσο ανετα και όμορφα ένιωσα και πέρασα. Δεν ξέρω αν με πιάνετε αλλα έχω ξαναπάει σε στριπτιτζάδικο αρκετές φορές, αλλα απο κεί δεν ήθελα να φύγω, δεν βαρέθηκα στιγμή..αντικειμενικά πάντα..
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2013
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού