Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα 197730
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

1.0
Χώρος

8.0
Μουσική

5.0
Ποιότητα ποτών

5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μίας και αναφέρονται αρκετά σχόλια στο φόρουμ ξεσηκώθηκα για μία επίσκεψη Σάββατοβραδο να δω τι έχει αλλάξει σε σχέση με πριν ένα μήνα που το επισκέφτηκα!
Λοιπόν για να μην γίνομαι κουραστικός καθώς το μαγαζί το έχω περιγράψει στις άλλες κριτικές μου,στο ρόστερ προστέθηκε η Μάρτα ή Κρυσταλ από το grand ritorno.Επίσης μία μελαχρινή με πλούσιο στήθος που μου συστήθηκε ως ΛουαΧμμμ; τώρα τι να πω μήπως δεν άκουσα καλά το όνομα...Έκανα δύο απλούς χορούς καθώς δεν είχα χρήματα παραπάνω,έκατσα λίγο και αποχώρησα...

Συμπερασματικά,το μαγαζί έχει αρκετές κοπέλες ίσως και τις περισσότερες που δουλεύουν σε στριπ.Το θέμα είναι ότι πριν κάνετε με την οποιαδήποτε prive χορό να την ρωτάτε τι περιλαμβάνει...Πχ,σήμερα εμένα ήρθε μία και με ρώτησε αν θέλω χορό,της απάντησα πως μόλις ήρθα και θα κάτσω λίγο.Σε δεύτερη ερώτηση που μου έκανε με ρώτησε αν θέλω κάτι παραπάνω προφανώς το παραπάνω δεν θα ήταν στην τιμή των 50 ευρώ αλλά των 100 ευρώ...Πολλές κοπέλες στο prive δεν βγάζουν μόνο όλα τους τα ρούχα κάνουν και άλλα πράγματα...Αλλά θέλει εξήγηση από την αρχή!Ελπίζω να σας βοήθησα σε κάποιες απορίες,τώρα το τι κάνει η κάθε μία με τον κάθε πελάτη δεν μπορούμε να το εξακριβώσουμε.Πολύ πιθανό και κάποια πράγματα που γράφονται να έχουν και λίγη σάλτσα!Προσοχή!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2013
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού