Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 56 10
Στριπτιτζάδικα
108755
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
10.0
Χορός κοριτσιών (privé)
10.0
Χώρος
10.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Γεια σας παίδες! Είναι η πρώτη φορά που γράφω αξιολόγηση για ένα strip club,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το έχω ξαναεπισκεφεί άλλες 7 φορές! Ολα είναι σούπερ,ο πορτιέρης,το προσωπικό και τα κορίτσια του! Εγώ προσωπικά προτιμώ την Κρύσταλ η οποία είναι θεά και κάνει πολύ δυνατό πριβέ!
Το μαγαζί μπορεί να είναι λίγο μικρό,αλλά είναι οικογενειακό και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα σε σχέση με άλλα στριπ σοου!
Μια συμβουλή θα θελα να δώσω..Οποιος πάρει το πριβε των 100 ευρω θα με θυμηθει..είναι όλα τα λεφτά!!! c ya!!
Το μαγαζί μπορεί να είναι λίγο μικρό,αλλά είναι οικογενειακό και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα σε σχέση με άλλα στριπ σοου!
Μια συμβουλή θα θελα να δώσω..Οποιος πάρει το πριβε των 100 ευρω θα με θυμηθει..είναι όλα τα λεφτά!!! c ya!!
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2012
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαρτίου, 2013
"Οικογενειακό"??!! Όπως λέμε "οικογενειακή ταβέρνα"? Γέλασα, να 'σαι καλά! Αλλά ούτε ένα μειονέκτημα για το μαγαζί?
K
KD
09 Μαρτίου, 2013
φιλε μου νομιζω θα πρεπει να δωσεις λεπτομερειες γι αυτα που ειπες. Με τόσο θετική κριτική και με γενικότητες του τύπου "παρτε τον χορό των 100 ευρώ και θα με θυμηθείτε" μόνο ως προμότορας μπορείς να χαρακτηριστείς.
gatoni9
09 Μαρτίου, 2013
gatoni9, αυτό δεν είναι κριτική..δεν αξίζει καν σχολιασμού..αν τώρα πάει κάποιος και δώσει 100 ευρώ για πριβέ (όχι μόνο στο Ανατολή, αλλά οπουδήποτε) προφανώς θα το κάνει γιατί το έχει βίτσιο..
taurus1
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3