Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 186 10
Στριπτιτζάδικα 327061
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

1.0
Χώρος

7.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη Σάββατο βράδυ στο μαγαζί για να δω αν είχαν αλλάξει καθόλου τα πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη μου επίσκεψη που είχε γίνει αρχές της χρονιάς.Λοιπόν αφού έχουμε περιγράψει κι'άλλες φορές το χώρο ότι είναι κάπως προσεγμένος βέβαια όταν γεμίσει με λίγο κόσμο είναι στριμωχτά...
Κοπέλες λιγοστές για Σάββατο βράδυ σε σχέση με άλλες φορές,πολύ πιθανό είναι μερικές μετά την επίσκεψη της αστυνομίας τη προηγούμενη βραδιά να φοβήθηκαν να δουλέψουν...Από εμφάνιση μέτριες με δύο,τρεις εξαιρέσεις...Αυτές που είδα είναι:
Έμα,μελαχρινή με λίγα κιλάκια στη περιφέρεια αλλά με καλό και αισθησιακό χορό,
Ξένια,μελαχρινή,Ρωσίδα με σχετικά καλό σώμα,
Μόνα,κι'αυτή μελαχρινή εντυπωσιακή Ρουμάνα με σέξυ εσώρουχα και όμορφο μαυρισμένο σώμα,
Ρενάτα,η γνωστή Ρουμάνα,αδύνατη με ωραίο σώμα και πρόσωπο,
Εμμανουέλα,ξανθιά μιλφ με έκφυλο πρόσωπο,
Σόνια,μελαχρινή,κοντούλα με μέτριο πρόσωπο,ενισχυμένο στήθος και πρωταγωνίστρια στο show με τη ντουζιέρα,
Μαρία,η γνωστή Ρουμανα με το ενισχυμένο στήθος αλλά και με το χορό ξεπέτα που κάνει,καθώς δεν διαρκεί παραπάνω από 2 λεπτά...
Γκαμπριέλα,Ρουμάνα κι'αυτή με ωραίο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο,
Οι δύο κοπέλες στο μπαρ που σχετικά είναι εμφανίσιμες ιδιαίτερα η μελαχρινή Ρουμάνα όπου χθες φορούσε και ένα φόρεμα που τόνιζε το στήθος της...Και άλλες πέντε κοπέλες πρέπει να ήτανε που δεν συγκράτησα τα ονόματά τους...
Συμπερασματικά,πιστεύω πως χρειάζεται και εδώ κάποια βελτίωση καθώς σε σύγκριση με άλλες φορές οι κοπέλες δεν είναι τόσο εμφανίσιμες.Είχαμε συνηθίσει το συγκεκριμένο μαγαζί με τις πιο εμφανίσιμες και τώρα βλέπουμε τις πιο μέτριες...Κάτι πρέπει να αλλάξει...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2013
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Φεβρουαρίου, 2013
φιλε θα διαφωνησω σε 2 περιγραφες
1. η ρενατα κατα τη γνωμη μου εχει ασχημο προσωπο
2. η σονια αντιθετα ειναι ομορφη και εκφυλη.. αλλα δεν κανει καλο χορο
η ανικα δεν ηταν?
24 Φεβρουαρίου, 2013
Γούστα είναι αυτά...Τώρα να σου πω και κάτι η Ρενάτα είναι και πολύ διαφημιζόμενη εκεί,μόλις περνάει ακούω θετικά σχόλια...Όσο για τη Σόνια το ξέρω ότι στο χορό είναι λίγο ξεπέτα...Η Ανίκα ήταν εκεί αλλά ξέχασα να την αναφέρω...Με συγχωρείς...
24 Φεβρουαρίου, 2013
για τη ρενατα εχεις δικιο, ακουγα κι εγω στην αρχη διαφορα και οταν την ειδα λεω ωπα! σωμα καλο εχει αλλα απο προσωπο δεν κατα τη γνωμη μου.. η ανικα ειναι η αδυναμια μου αλλα μου φαινεται οτι την εχει ψωνισει τελευταια.. δυστυχως αλλα αναμενομενο
28 Μαρτίου, 2013
to Alcatraz ειναι ισως το χειροτερο στριπτιζαδικο που υπαρχει..κοροιδια πραγματικη..οι χοροι ειναι της πλακας, οι γκομενες εχουν υφος ντιβας,και σε βλεπουν απλα σαν το κοροιδο που θα του τα μασησουν..Θυμός το μονο καλο που εχει οτι μπορεις να πας και με την γκομενα σου ετσι για να την εντυπωσιασεις κατα καποιο τροπο..αν πατε πληρωστε μονο την εισοδο και τιποτα αλλο μην αφησετε να σας πιασουν Μαλακία οι γκομενες εκει μεσα...
M
myrwnas
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4