Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 56 10
Στριπτιτζάδικα 108803
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

10.0
Χώρος

7.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μαγκες θα μπω κατ ευθειαν στο ψητο! εχω γυρισει σχεδον ολα τα στριπ σαν το Ανατολη κ α ν ε ν α. Ο πορτιερης στην εισοδο ευγενικος και χιουμοριστας αλλα λιγο πιεστικος(με ευγενικο τροπο) για να δωσεις μπουρμπουαρ. Θυμός .το αξιζει παντως. ο χωρος ελαφρως πληκτικος και μουντος, το προσωπικο ευγενεστατο και οι κοπελες απο μετριες εως πανεμορφες(γουστα ειναι αυτα) ο χορος στην πιστα δεν λεει πολλα πραγματα, αλλα τα σοου αν ειναι παρασκευη η σαββατο ειναι εξαιρετικα τολμηρα και ευχαριστα. οι πριβε χοροι ειναι ολα τα λεφτα..και ο απλος των 10ε ειναι πολυ καλος αλλα ο σπεσιαλ των 100 που γινεται στο παταρι ειναι το κατι αλλο. Σπασίκλας πιστεψτε με αξιζει τα λεφτα του αν και εξαρταται απο ποια κοπελα θα διαλεξετε..εγω σας προτεινω την Κρυσταλ..ουκρανη πανεμορφη με λιγο πεταχτα δοντακια που για μενα ειναι ακαταμαχητη γοητεια!!(γουστα ειναι αυτα ειπαμε)γενικα ειναι ενα στριπ που θα το χαρακτηριζα ολα σε ενα νοικοκυρεμενα! ακομα και ο πιο απαιτητικος θα φυγει ευχαριστημενος..αυτα και καλη διασκεδαση!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2012
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2013
φίλε στα 100 τι περιλαμβάνει το μενού??
22 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ακόμη και γαμησι να περιλαμβάνει είναι πάρα πολλά τα λεφτά Αρη

Άκου 100 ευρώ...Κεφάλι σε τοίχο!
A
axaxouxas
26 Φεβρουαρίου, 2013
ρε μαγκες τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται! οσο για το αν ειναι πολλα τα 100 ευρω αυτο εξαρταται απο την τσεπη του καθενος..σας λεω μονο οτι πανω στο παταρι εμεινα 30 ολοκληρα λεπτα! κατ εμε αξιζε και με το παραπανω το 100αρικο..μια δοκιμη θα σας πεισει! Σπασίκλας
M
myrwnas
26 Φεβρουαρίου, 2013

εχεις σκεφτει ποτε ποσα λεφτα εχεις δωσει για κερασματα και χορους της πλακας?Χμμμ;
M
myrwnas
26 Φεβρουαρίου, 2013

Ενταξει καταλαβαινω τι λες, γιατι κι εγω εχω κανει κατι τετοια με αλλη μορφη φυσικα
Μορφη εννοω να εχω χαλασει αρκετα για χορους με ολες τις κοπελες πχ
Η να εχω κρατησει μια κοπελα συντροφια μου ολο το βραδι απλα για να μιλησω και οχι τιποτα αλλο κερνωντας την ολη νυχτα ποτα
ηταν αλλη φαση μπορω να πω και η κοπελα δεν ηταν καμια απο αυτες που τα πινουν μονορουφι....
με παροτρυνε να βγαλουμε και φωτογραφιες (για να πειραζω τους φιλους μου μου ειπε) κατι που δεν δεχτηκα

Φυσικα δεν εχω μετανιωσει τιποτα απο ολα αυτα.... τα γουσταρα και τα χαρηκα μεχρι τελους !!!!!!!!

Ενδιαφερον θα ηταν να μας ελεγες τι ακριβως εκανες που κοστισε 100 ευρω ?
Σου εκανε μερικους χορους επιπλεον, η ειχε αλλα κολπακια το "μενου" ?

Το να λες καντε το και θα σας πεισει, ειναι "καπως" εφοσον δεν εξηγεις....
A
axaxouxas
08 Μαρτίου, 2013
100αρικο απανω δεν αξιζει γιατι θα στο παρει
για να κατσει λιγο παραπανω -double timing δεν παιζει-.
παει με το χρονο του τραγουδιου, απλα θα αφησει το τριτο
τραγουδι μεχρι τελους. Αμα προσεξεις το παρατηρεις, λιγο
δυσκολο βεβαια αφου αλλου εχεις την προσοχη σου. θεμα ειναι
τι συμφωνια κανεις με την κοπελα καθως τα πινετε, γιατι
αμα παρεις κοπελα χωρις ποτο απανω μονο επειδη σ αρεσει
εκεινη θα σε ξεπεταξει. ενω η κερασμενη ελπιζει σε συνεχεια
του κερασματος....απλα! ειναι θεμα χρηματων βεβαια, κατανοω!!!
περα απο αυτο το ανατολι παραμενει, για μενα, στα 5 τοπ στριπ....αυτα
10 Μαρτίου, 2013

ρε συ φιλε συναγωνιστη με ολο τον σεβασμο νομιζω πως καις καρβουνο!Γλώσσα οταν λεμε οτι περασα καλα εννοουμε οτι κοπελα ξηγηθηκε ομορφα Κατσικογάμης τοσο καλα εχω περασει μονο σε ενα παλιο στριπ που τωρα εχει κλεισει και το λεγανε Λολιτα αν τυχον το θυμασαι..βεβαια εχω πιαστει και γω Μαλακία κατα το παρελθον οπου πηγαινα σε ξενερωτα μαγαζια και πληρωνα ενα καρο λεφτα σε κερασματα και ανουσιους χορους. οι εποχες ειναι αγριες και πρεπει να οταν δινουμε τα ωραια μας ευρω να απαιτουμε καλες υπηρεσιες και οχι κοροιδια...επαναλαμβανω ομως συνεννοηθειτε πρωτα με την κοπελα για το τι ακριβως ζητατε στον πριβε χορο των 100. το μονο αρνητικο οτι τωρα το παταρι το εχουν χωρισει με κουρτινες σε μικρα παραβαν και δεν μπορεις να θαυμασεις και τους αλλους συναγωνιστες. πριν λιγους μηνες αυτο που συνεβαινε στο παταρι που δεν ειχε χωρισματα θα το ζηλευε κι ο Καλλιγουλας!
M
myrwnas
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7