Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 186 10
Στριπτιτζάδικα
326479
Γενική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
1.0
Χώρος
7.0
Μουσική
3.0
Ποιότητα ποτών
1.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η επίσκεψη έγινε πριν λίγες εβδομάδες,Παρασκευή.Είχα καιρό να δω τι παίζει "τώρα" εν καιρό κρίσης στα μαγαζιά αυτά,τι υπάρχει κτλ. Δυστυχώς απογοήτευση..Η κρίση και εδώ,αλλά κρίση σε ποιότητα.Αν εξαιρέσεις 1-2 σόου κοριτσιών,τα υπόλοιπα σε μέτριο επίπεδο..Τραγικοί ήταν οι τυπάδες που έκαναν σόου...Καλά δεν τους βλέπουνε? Χάλια σώματα. Μέσα στο πατσοκίλι είναι...Τι ανεβαίνουν οι λαδοποντικοί και χορεύουνε?? Έλεος πια..Οι κοπέλες πολλές...Όχι τίποτα το ιδιαίτερο,αλλά όχι και πως δεν μπορούσες να βρεις για χορό ή "χορό".Σε γενικές γραμμές πάντως,οι περισσότερες βολόδερναν από τραπέζι σε τραπέζι,αλλά δεν υπήρχε ιδιαίτερη διάθεση απ τους θαμώνες για να πληρώσουν...Το θέμα του ήχου τώρα..ΑΙΣΧΟΣ !! Μα καλά,οι υπεύθυνοι του μαγαζιού,δεν έχουν αυτιά,δεν έχουν αίσθηση ??? Βρείτε ρε παιδιά έναν ηχολήπτη,έναν πιτσιρικά έστω,δώστε του ένα μεροκάματο,μήπως και φτιάξει το σύστημα..Έλεος !! μας γαμήσατε τα αυτιά !!! Για τα ποτά δεν ξέρω,πήγα με έναν συναθλητή,μείναμε σε ανθρακούχα νερά...
Πάντως κόσμο είχε,ιδιαίτερα πιτσιρικάδες.Ήταν και 2-3 τραπέζια καβατζωμένα με κάτι μεσήλικες και κάποιες του μαγαζιού που είχαν αγκυροβολήσει εκεί..
Δεν νομίζω να ξαναπάω,έχει πολλά μαγαζιά που και φόλα να ξαναφάω,τουλάχιστον θα έχει άλλη γεύση.
Πάντως κόσμο είχε,ιδιαίτερα πιτσιρικάδες.Ήταν και 2-3 τραπέζια καβατζωμένα με κάτι μεσήλικες και κάποιες του μαγαζιού που είχαν αγκυροβολήσει εκεί..
Δεν νομίζω να ξαναπάω,έχει πολλά μαγαζιά που και φόλα να ξαναφάω,τουλάχιστον θα έχει άλλη γεύση.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού