Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 85 10
Στριπτιτζάδικα 100516
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοριτσιών

9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

8.0
Χορός κοριτσιών (privé)

9.0
Χώρος

10.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη στο WALL STRIP Κυριακή βράδυ και μετά απο αρκετό καιρό κατάβαση στην Λεοφόρο μαζί με ένα φίλο που είχε ξαναπάει στο μαγαζί και με έπεισε να αφήσουμε κάτι Erotica και Rasputin και να επισκεπτούμε τον ΤΟΙΧΟ ! Δεν σας κρύβω μάγγες ότι ήταν ανασταλτικός παράγοντας οι κακές σας κριτικές όμως εγώ αν και σκληρός στις κριτικές μου αυτή την φορά θα διαφωνήσω μαζί με κάποιους . Το μαγαζί είναι FULL ανακαινισμένο με αρκετούς καναπέδες και δεν θυμίζει το παλιό GOLD που πήγαινα πρίν απο 6 περίπου χρόνια σε τίποτα και ο χόρος του είναι θα έλεγα ο καλήτερος στην Αθήνα μαζί με το Erotica και το Alcatraz βέβαια έχει και 2 bar για θέσεις ορθίων αλλά με μερικά σκαμπό λύνεται το θέμα αυτό . Το προσωπικό του μαγαζιού εξαιρετικό και μάλιστα μου κάνει εντύπωση που κάποιοι μιλάνε άσχημα για τον Μετρ και καλήτερα να προσέχουν τα λόγια τους ο ανθρώπος την δουλειά του κάνει και δεν ενοχλεί κανένα ενώ και οι σερβιτόροι εξαιρετικοί όπως και το service μέχρι και πάγο με εμφυαλομένο νερό φέρνουν. Αφού πήραμε τα ποτά μας αρχίσαμε να δεχόμαστε τις πρώτες επιθέσεις απο τα κορίτσια του μαγαζιού απο τα οποία οι περισσότερες έχουν '' πιστοποιητικό '' (Α) ποιότητας έτσι προχώρησα σε ενα απλό test drive με μία μελαχρινή Ρουμάνα απο αυτές που μου αρέσουν και σίγουρα θα την ξαναπάρω αλλά αυτή την φορά θα είναι prive ! Αρκετές υπάρξεις παρέλασαν απο το τραπέζι μας και μάλιστα απο ότι έμαθα έλειπαν και κάμποσες λόγο REPO επίσης το μαγαζί έχει και αρκετά show τα οποία σπάνε την μονοτονία . Η μουσική κανονική τo parking σχετικά εύκολο βρήκα έξω ακριβώς απο το μαγαζί τώρα Σαββάτο ίσως δυσκολευτήτε αλλά θα βρείτε . Μάγγες αυτά απο μένα εν συντομία Roster Madalena , Annete , Carolina , 2 κοντά που έκαναν λεσβιακό , Λίνα , Μονα Λίζα , Veronica και κανά 2 3 ακόμα .

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2013
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιανουαρίου, 2013
Οταν λες να προσέχουν τα λόγια τους όσοι μιλάνε για τον μετρ τί εννοείς; ακούγεται κάπως απειλητικό..όσον αφορα στη βαθμολογία 9 στις κοπέλες δεν το σχολιάζω.ουτε στο ΑΛΚΑΤΡΑΖ δεν παίρνουν 9!
Α, και ο μετρ όπως και αρκετά μέλη του προσωπικού είναι ανεκδιηγητοι!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1