Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 163 10
Στριπτιτζάδικα
247254
Γενική βαθμολογία
4.4
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
9.0
Χορός κοριτσιών (privé)
5.0
Χώρος
1.0
Μουσική
1.0
Ποιότητα ποτών
1.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Επίσκεψη στο ίδρυμα μιας είχα κερασματάκι λολ,
από κοπέλες πολλές υπερόπτες, την είχανε δει καμία διάθεση ερωτισμού.
Ευτυχώς το έσωσε μια Τοξοτίνα Λιάνα (ή Ηλιάνα) κάπως έτσι. Με 2 δυνατούς απλούς χορούς.
Έβγαζε παπούτσια (μερικές τεμπέλες δεν βγάζουν μόνο με πριβέ σου λένε!!!! άφηνε να πιάνεις στήθος-φιλιά-δαγκωνιές
γερές και καλή διάρκεια χορού. Οι άλλες απλά απαράδεκτες (μια με μεγάλα σιλικονάτα βυζιά έκανε 2 λεπτά χορό σε συναγωνιστή!), εξάσκησα λίγο τα Αγγλικά μου με 2 Σκωτζέζους,και πήρα το μάτι μου στα σόου της πίστα.
ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ο εξαερισμός. Ανύπαρκτος απλά! καμία πρόνοια για τους μη καπνίζοντες απαράδεκτο. Κατά τα άλλα θα ξαναπάμε αν έχω κέρασμα αλλιώς ποτές.
από κοπέλες πολλές υπερόπτες, την είχανε δει καμία διάθεση ερωτισμού.
Ευτυχώς το έσωσε μια Τοξοτίνα Λιάνα (ή Ηλιάνα) κάπως έτσι. Με 2 δυνατούς απλούς χορούς.
Έβγαζε παπούτσια (μερικές τεμπέλες δεν βγάζουν μόνο με πριβέ σου λένε!!!! άφηνε να πιάνεις στήθος-φιλιά-δαγκωνιές
γερές και καλή διάρκεια χορού. Οι άλλες απλά απαράδεκτες (μια με μεγάλα σιλικονάτα βυζιά έκανε 2 λεπτά χορό σε συναγωνιστή!), εξάσκησα λίγο τα Αγγλικά μου με 2 Σκωτζέζους,και πήρα το μάτι μου στα σόου της πίστα.
ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ο εξαερισμός. Ανύπαρκτος απλά! καμία πρόνοια για τους μη καπνίζοντες απαράδεκτο. Κατά τα άλλα θα ξαναπάμε αν έχω κέρασμα αλλιώς ποτές.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2013
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού