Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 48 10
Στριπτιτζάδικα 95829
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοριτσιών

5.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

7.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η επίσκεψη έγινε αρκετό καιρό πριν αλλά θέλω να σας τη περιγράψω.Παρασκευή βράδυ λοιπόν, έχοντας δει τη διαφήμιση που κάνει και το site στο συγκεκριμένο strip είπα να κατηφορίσω προς τη Νίκαια.Το sins βρίσκεται με το που στρίψουμε από τη Πέτρου Ράλλη στο αριστερό μας χέρι και είναι για όσους δεν γνωρίζουν το πρώην cleopatra.Αφού έψαχνα στα στενά να παρκάρω καθώς υπάρχει δυσκολία στη συγκεκριμένη περιοχή βρήκα τελικά θέση ακριβώς απέναντι!Είσοδος στο μαγαζί με το σερβιτόρο να με τοποθετεί σε τραπέζι αρκετά κοντά στη πίστα,καθώς οι παρευρισκόμενοι ήταν λίγοι.Οι κοπέλες περίπου στις 10 με 12 και η εμφάνιση των περισσοτέρων κάτω του μετρίου.Με πλησίασαν αρκετές αλλά ήταν μακρυά από τα γούστα μου...Αφού είχα αρχίσει να βαριέμαι και ήμουν έτοιμος να φύγω βλέπω να έρχεται μία δίμετρη κοπέλα η Εβίτα!Δεν έχασα ευκαιρία,και αφού γνωριστήκαμε την πήρα για απλό χορό,και συνέχισα μαζί της και prive.Συμπερασματικά,το μαγαζί σαν χώρος έχει διορθωθεί αλλά θέλει και ανανέωση στο ρόστερ καθώς δεν μπορεί από 12 κοπέλες να αξίζουν οι δύο!
Είσοδος 10
Χορός απλός 10
Prive 40

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 07, 2012
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, dourosladers, n.smirni76 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού