Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 163 10
Στριπτιτζάδικα 247614
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

1.0
Χώρος

9.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ας γραψω δυο τρια πραγματα απτην τελευταια μου γιορτινη επισκεψη προς γνωση και μορφωση ή συμμορφωση.. Κουλ Εισοδος 16 Euro. 1ο φαουλ. Δουλευαν αρκετες κοπελες, οχι ολες εμφανισιμες προφανως. Πρεπει να τονισω οτι δεν υπηρχε τοσος κοσμος οσο θα εχει συνηθισει να βλεπει καποιος στο αλκατραζ η' και στο λιντο πχ.. Τεσπα, το θετικο για μενα σαυτο το μαγαζι ειναι οτι οι κοπελες πριν σε πριξουν για χορο, αραζουν ωρα στο τραπεζι με αποτελεσμα να γινεται πιο ωραιο το ολο θεμα. Οπου μπορεις να παιξεις και μπαλα αν βρεις οτι σε παιρνει βεβαια χωρις να κερασεις ποτο απαραιτητα. 2ο φαουλ ειναι οτι ο χορος ειχε 11 euro. Απαραδεκτο κατε μενα. Το πριβε δηλαδη θαχε 51 ρε μαγκες? Δεν πηρα προφανως. Απο χορο πηρα ενα κανονικο την Καταλινα την οποια την ηξερα και απο προηγουμενη φορα αλλα σιγουρα θα ειναι ο τελευταιος μου μαζι της γιατι δεν μαρεσει το υφακι της τοσο. Μεγάλο χαμόγελο Δεν πετυχα την Σαρα που περιμενα να την πετυχω, ουτε την Ροξανα και αυτος ειναι ισως και ο μοναδικος λογος για να ξαναπαω παρολο που μου αρεσει η φαση του μαγαζιου. Σοου μετρια. Χοροι στην πιστα αρκετα καλοι.. Ισως παω συντομα αλλα ισως παω και κανα Λιντο που εχω καιρο. Ειδομεν! Μεγάλο χαμόγελο

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2012
asdor
Σπουδαίος
27
Πόντοι:
2.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη