Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 183 10
Στριπτιτζάδικα 319989
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
8.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
5.0
Ποιότητα ποτών
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από ένα επικό φιάσκο στο Ρέμο, η παρέα συνέχισε το bachelor party της στο "Alcatraz". 4.45 και το μαγαζί ήταν φίσκα γεμάτο. Έτσι παρέμεινε και μέχρι τις 7.30 που φύγαμε. Θαμώνες κυρίως πιτσιρικάδες και πολλές, πολλές γυναικοπαρέες, ίδιον του μαγαζιού. Μόλις άκουσαν για bachelor σκίστηκαν να μας εξυπηρετήσουν το ταχύτερο δυνατό. Redbull σφραγισμένο και οι υπόλοιποι Corona, οπότε όλα καλά στα ποτά. Show στην πίστα παντελώς ανούσια, στοχευμένα ξεκάθαρα στις κυρίες-θαμώνες(πολλές φορές και με συμμετοχή τους), σε επίπεδο που κοιταζόμασταν αηδιασμένοι σε σημεία. Μουσική υπερβολικά δυνατή. Μερικά πολύ δυνατά τεμάχια (ειδικά τα ξανθά), αλλά ο μέσος όρος κοντά στο 7. "Γύρα" υποτυπώδης και παρακαλετό στο όρθιο με ελάχιστες εξαιρέσεις. Το μόνο που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση ήταν η διάρκεια του απλού χορού, που τα 15 χρόνια που είμαι ερασιτεχνικά, και κάποτε σχεδόν επαγγελματικά, στριπτιζιομάχος, δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερη. Ένα μπράβο στην ξανθιά κουκλάρα με την οποία ασχολήθηκα. Δεν το περίμενα από ένα μαγαζί που έχει ξεκάθαρα στόχο το "φαίνεσθαι". Γενικώς, λοιπόν, ένα club που δύσκολα θα ικανοποιήσει τον παλαιάς κοπής στριπτιτζά που έχει συνηθίσει αλλιώς, ιδανικό, όμως, για πολυάριθμες παρέες και χαβαλεδιάρικες καταστάσεις της μίας φοράς. Για μπριζόλες, φραπέδες και λοιπά.. βρώσιμα και πόσιμα, ούτε λόγος!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2012
Μέλος
Εγγραφή:
20 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
120
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2012
Μπράβο ρε φίλε, είπες τα πράγματα με το όνομά τους. Ακριβώς τις ίδιες παρατηρήσεις έχω κάνει κι εγώ για το Alcatraz. Όντως το συγκεκριμένο μαγαζί δεν κάνει για εμάς τους "παλαιάς κοπής" πελάτες, ας πάνε η πιτσιρικαρία, οι φοιτητές και οι γυναίκες να κάνουν την πλάκα τους, εμείς θα επιλέξουμε άλλες καταστάσεις.
04 Δεκεμβρίου, 2012
Συμφωνώ κ εγώ, όλα αυτά τα στριπ που μοιάζουν με κλαμπάκια απλά δεν...σωστή η παρατήρηση σου για την γύρα στα γρήγορα κ στο όρθιο κ επίσης να προσθέσω πως είναι ίσως το μόνο μαγαζί που ελάχιστα από τα σωληνο-κόριτσα ζητάνε ποτό, τόσο στριμωγμένα που είναι στα τραπέζια δεν τις κατηγορώ βέβαια... Γλώσσα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2