Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 163 10
Στριπτιτζάδικα 247621
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

7.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκεψη το περασμενο Σαββατο απο νωρις αν δε κανω λαθος. Λιγος κοσμος για αρχη αφου δεν ηταν και πολυ αργα ενω μετα γεμισε. Προσβαση στο μαγαζι καλη αν και σαυτο το δρομακι εχει πολλα τρανς. Σπασίκλας Anyway, νομιζα οτι η εισοδος ηταν 10 οπως γραφει και στο σαιτ και εφαγα μια μικρη ξενερα στην αρχη αλλα δε γαμιεται λεω. Λοιπον, απο ποιοτητα του γυναικειου πληθυσμου υπαρχουν τα καλα υπαρχουν και τα κακα που μαλλον ειναι περισσοτερα. Κουλ Με προσεγγισαν αρκετες, οπου εκανα διερευνητικες επαφες για το τι κανει η καθε μια κτλπ. Ειχα παει με στοχο ενα καλο πριβε. Τεσπα, με πλησιασε μια Σουιδεζα ψηλη με σφιχτο κορμι αν και μου φανηκε πανω απο 30. Καλουλα, εταξε μπριζολα σε πριβε αλλα δε πηρα. Μετα μια αλλη Ουγγαρεζα νομιζω Σαντρα, μεγαλο πιστολι. Πολυ ωραιο γκομενακι ειχα ψηθει γενικα αλλα μου λεει στο πριβε τιποτα παραπανω. Η επιλογη μου ηταν μια Εσθονη Καταλινα( καπως ετσι πρεπει να λεγεται Γλώσσα), μελαχρινη, πολυ δυνατο σωμα. Στο πριβε τωρα επαιξε φραπα, αλλα δεν με ικανοποιησαν τοσο οι επιδοσεις της.. Αυτα. Μια αναφορα στο χορο του πριβε οτι ειναι πολυ καλος και μπορουν να γινουν καλα σκηνικα. Μεγάλο χαμόγελο

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2012
asdor
Σπουδαίος
27
Πόντοι:
2.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Νοεμβρίου, 2012
10 δεν έδωσες?? (δεν πιστεύω να το πήγανε 15 αλλιώς
καλύτερα κανένα μασατζίδικο)
03 Νοεμβρίου, 2012
Οχι το παρελειψα το νουμερο. 15 φιλε. Θυμός
Σαββατο ειχα παει δεν ξερω αν παιζει διαφορα. Πολλα ομως..
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2