Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 48 10
Στριπτιτζάδικα 95580
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοριτσιών
 
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
3.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρόσφατη επίσκεψη σρο εν λόγω μαγαζί, το οποίο γνώριζα παλιά ως Cleopatra και αργότερα ως Baby'O, όταν έσπασε στα τρία και υπήρχαν τρία Baby (Συγγρού, Πειραιώς, Πέτρου Ράλλη & Γρ, Λαμπράκη). Στο πάρκινγκ έχει μία μικρή δυσκολία λόγω του πυκνοκατοικημένου της περιοχής. Το μαγαζί είναι υπόγειο, χωρίς να πληρώνεις είσοδο και αυτό το τελευταίο είναι στα σύν. Μέσα είναι μακρόστενο, αρκετά μέγάλο, με μεγάλο πλεονέκτημα τους αφάνταστα μεγάλους "πριβέ" καναπέδες όπως μπαίνεις δεξιά σε όλο το μήκος του μαγαζιού. Το προσωπικό ευγενέστατο και εξυπηρετικότατο.

Από κόσμο ελάχιστος και αυτό λόγω της κρίσης, της απομακρυσμένης σε σχέση με τα κέντρα διασκέδασης περιοχή και της κακής επιλογής στρίπερ, στις οποίες θα αναφερθώ στη συνέχεια. Ο Dj αρκετά καλός στις επιλογές του για τα γούστα μου, δεδομένου ότι την περισσότερη ώρα το μαγαζί λειτουργεί ως κλαμπ, αφού οι κοπέλες χορεύουν στο στύλο σε αραιά διάστηματα. Από κοπέλες υπάρχουν καμιά 12αρια με 15αρια, απ' τις οποίες αξίζουν μόνο όσες έχουν "μετακομίσει" εκεί από το Baby'O της Πειραιώς, το οποίο όπως πληροφορήθηκα θα ξανανοίξει κατά τις 20 Σεπτέμβρη, ενώ με εξαίρεση μία που δούλευε παλιά στο Baby Gold -της οποίας το όνομα δεν θυμάμαι- και μία μαυρούλα, της οποίας το όνομα επίσης δεν θυμάμαι, όλες οι άλλες είναι "σαύρες", εξ ου και η κακή φήμη του μαγαζιού.

Όσον αφορά τα ποτά, το ανδρικό κοσίζει 8 ευρώ και τουλάχιστον η βότκα που πίνω εγώ, δεν ήταν βόμβα. Μάλιστα, αν και ήπια τρία ποτά, πλήρωσα ένα. Βέβαια έκανα "λογαριασμό" στη "παρέα" -μην φανταστείτε κανένα μεγάλο ποσό- και ίσως έπαιξε ρόλο αυτό. Το γυναικείο ποτό ξεκινάει από 10 ευρώ το νερό σε σφηνάκι και πάει λέγοντας. Όσον αφορά στους χορούς, αριστερά όπως μπαίνει στο μαγαζί είναι το μπαρ και δίπλα απ' αυτό ένας τεράστιος χώρος για χορούς, οι οποίοι ξεκινούν από τα 10 ευρώ και πάει λέγοντας. Πίσω από το μπαρ υπάρχει ένας χώρος σαν μυστικό δωμάτιο για "πριβέ" χορούς, όπου δίπλα σου όμως μπορεί να γίνεται και άλλος πριβέ χορός, με άγνωστο κόστος, καθώς δεν τον τίμησα...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 17, 2012
Σεβαστός
Εγγραφή:
7 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
372
Πόντοι:
1.510
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού