Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 84 10
Στριπτιτζάδικα
126820
Γενική βαθμολογία
1.0
Εμφάνιση κοριτσιών
1.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
1.0
Χορός κοριτσιών (privé)
1.0
Χώρος
1.0
Μουσική
1.0
Ποιότητα ποτών
1.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Μετα απο 4-5 βραδυες στο ερωτικα, και ξοδευοντας πανω απο 500 ευρω στην καταλινα, σημερα ηταν η μερα που ειπα τελος. Η εν λογω γκομενα απο την πρωτη φορα αρχισε να μου πουλαει αγαπες και ερωτες και βαθμο που τσιμπισα αρκετα. Επισκεψη με την επισκεψη ηθελε να κανουμε ολο και περισσοτερα πραγματα, χορους, πριβε, σαμπανιες κτλ, ενω ταυτοχρονα μου λεγε ποσο με θελει, με ερωτευτηκε, θελει φιλακια, θελει να βρεθουμε εξω απο το μαγαζι, και εγω ο μαλακας χαιρομουν και καμαρωνα. Μακρυα απο τετοιες, στοχευουν στα αισθηματα και προσπαθουν να σου φανε ολο και πιο πολλα.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2012
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
(υποψη ειναι καλες φιλες με την παολα οποτε προσοχη και σε αυτη).Γενικα οταν ακους ερωτες κλπ μακρια εξαλλου ποιο το νοημα να την κερασεις εκει αμα θελει την κερνας εξω και σου προσφερει και παραπανω με το καταλληλο αντιτιμο βεβαια.
Οποτε προσοχη στα λευτα που σκορπατε ειδικα σε τετοιες εποχες.
Αλλά ακόμα και αν βγούμε δεν αρχίζουμε τα δωράκια,τις βοήθειες στη για το πετρέλαιο κτλ..Αν θέλουμε να δώσουμε κάτι ,το δίνουμε αλλά μέχρι εκεί!
Ποσο χρονων εισαι? Και που εισαι μην στεναχωριεσαι,απλα βαλε μυαλο της επομενες φορες να εισαι ποιο πονηρος και εσυ. Γιατι δεν της πουλαγες και εσυ ερωτες? Παιξτο ηθοποιος φιλε σαν και εμενα ,και εγω υπηρξα πρωην ψαρακι με κατι τετοιες αλλα πλεον πουλαω εγω ερωτες και τσιμπανε αυτες Ειναι και να σαι μορφονιος ρε παιδι μου
αγαπουλης...(τουλαχιστον δεν του κοψε μια σαντορινη)
αλλα ο τυπος εχει πολλα λεφτα..
500 το δινει για πλακα 1 βραδυ..