Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 84 10
Στριπτιτζάδικα 126820
Γενική βαθμολογία

1.0
Εμφάνιση κοριτσιών

1.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

1.0
Χορός κοριτσιών (privé)

1.0
Χώρος

1.0
Μουσική

1.0
Ποιότητα ποτών

1.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Μετα απο 4-5 βραδυες στο ερωτικα, και ξοδευοντας πανω απο 500 ευρω στην καταλινα, σημερα ηταν η μερα που ειπα τελος. Η εν λογω γκομενα απο την πρωτη φορα αρχισε να μου πουλαει αγαπες και ερωτες και βαθμο που τσιμπισα αρκετα. Επισκεψη με την επισκεψη ηθελε να κανουμε ολο και περισσοτερα πραγματα, χορους, πριβε, σαμπανιες κτλ, ενω ταυτοχρονα μου λεγε ποσο με θελει, με ερωτευτηκε, θελει φιλακια, θελει να βρεθουμε εξω απο το μαγαζι, και εγω ο μαλακας χαιρομουν και καμαρωνα. Μακρυα απο τετοιες, στοχευουν στα αισθηματα και προσπαθουν να σου φανε ολο και πιο πολλα.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2012
paiDithauma
Μέλος
1
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2012
Τα μερη αυτα δεν ειναι για αγαπες.Απλα πας με οσα λευτα αντεχει η τσεπη σου και περνας οσο καλυτερα γινεται.Η συγκεκριμενη δεν ξερω απο χορο κλπ πως ειναι αλλα επειδη την ξερω λιγο παραπανω ειναι πονηρη
(υποψη ειναι καλες φιλες με την παολα οποτε προσοχη και σε αυτη).Γενικα οταν ακους ερωτες κλπ μακρια εξαλλου ποιο το νοημα να την κερασεις εκει αμα θελει την κερνας εξω και σου προσφερει και παραπανω με το καταλληλο αντιτιμο βεβαια.
Οποτε προσοχη στα λευτα που σκορπατε ειδικα σε τετοιες εποχες.
23 Ιουνίου, 2012
Δε φταίει η Καταλίνα ή η κάθε Καταλίνα..Αν ο καθένας μας κάθεται και πιστεύει αυτά που λένε στριπτιζούδες/μπαρόβιες/ιερόδουλες είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Για αυτό το λόγο με το που αρχίζουν το παραμύθι ,απαντάμε και ξεκαθαρίζουμε ότι χορηγοί στο κάθε μαγαζί δεν πρόκειται να γίνουμε!Δεν είναι κακό να είμαστε ειλικρινείς.Και σε τελική ανάλυση αυτές οι γυναίκες δεν εκτιμούν τον κάθε αγαπούλη ,αλλά αυτόν που θα τους βγει από πάνω!
Αλλά ακόμα και αν βγούμε δεν αρχίζουμε τα δωράκια,τις βοήθειες στη για το πετρέλαιο κτλ..Αν θέλουμε να δώσουμε κάτι ,το δίνουμε αλλά μέχρι εκεί!
23 Ιουνίου, 2012
Η κοπελα τι φταιει που εσυ εισαι μαλακας?
23 Ιουνίου, 2012
στην κριτικη σου δεν λες και πολλα πραματα.. και το βασικο αφου σου ειπε να βρεθειτε εξω γιατι δεν βγηκατε και συνεχισες να πηγαινειες στο μαγαζι? αλλωστε αυτη ειναι η δουλεια τους, να στα τρωνε σε χορους κ ποτα κ συ να περνας σεξυ ωρες, γι αυτο πληρωνεις
23 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν βγηκαμε εξω για τον πολυ απλο λογο οτι εαν βγαιναμε εξω θα την ερωτευομουν ακομη πιο πολυ. Εξαλλου οταν μου ζητησε να βγουμε μου πε θα παμε για ποτο και θα το κανουμε τζαμπα. Πιο το νοημα ομως.
23 Ιουνίου, 2012
Το καταλαβα οτι ειναι πονηρη, απλα ετσι οπως φεροταν μου αφησε ελπιδες οτι ΙΣΩΣ κατι μπορει να γινει, ΙΣΩΣ και σχεση. Μου ελεγε θελω να σε βλεπω εξω, να βγαινουμε για ποτα κτλ. Γλωσσοφιλα ιστοριες κτλ. Και στην ολη φαση σκεφτεται : ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ? και εχασες την ευκαιρια? Γιατι για να σου δωσει γλωσσοφιλο, να κατσει με ενα ποτο πιο πολυ ωρα μαζι σου, να θελει να σε γνωρισει εξω απο το μαγαζι, σημαινει δεν της εισαι αδιαφορος, ουτε σκεφτεται τα πολλα λευτα, διοτι της εδωσα να καταλαβει οτι δεν ειμαι λευτας.
23 Ιουνίου, 2012
φιλος έρωτας και ελα απο το μαγαζι δε πανε μαζι!!! εσυ φταις Χμμμ;
23 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συγχαρητήρια αγαπουλη, κάτι τύπους σαν κι εσένα ψάχνει η Αλινα και η κάθε Αλινα. Μ' αρέσει που λες ότι το έκοψες εγκαίρως, λες και τα 500 ευρώ είναι λίγα. Και από ποια περίμενες το κάτι παραπάνω; Απ' το εργαλείο του μαγαζιού που κάνει μπαμ ότι ψάχνει θύματα να ξεζουμισει. Κάτι κουτοί σαν κι εσάς χαλάνε την πιάτσα.
24 Ιουνίου, 2012
Φιλτατε οι γυναικες η αυτου του χωρου η εκτος οταν ειναι να σου φανε τα λεφτα, ειναι ο διαολος με μορφη ανθρωπου.
Ποσο χρονων εισαι? Και που εισαι μην στεναχωριεσαι,απλα βαλε μυαλο της επομενες φορες να εισαι ποιο πονηρος και εσυ. Γιατι δεν της πουλαγες και εσυ ερωτες? Παιξτο ηθοποιος φιλε σαν και εμενα Κουλ,και εγω υπηρξα πρωην ψαρακι με κατι τετοιες αλλα πλεον πουλαω εγω ερωτες και τσιμπανε αυτες Γλώσσα Ειναι και να σαι μορφονιος ρε παιδι μου Γλώσσα
S
stam_90
24 Ιουνίου, 2012
για μην αισθανεσαι μαλακας ξερω ατομο που πηρε γκομενα απο στριπ μαλβιδες 7μερες και δεν την γαμησε..
αγαπουλης...(τουλαχιστον δεν του κοψε μια σαντορινη)
αλλα ο τυπος εχει πολλα λεφτα..
500 το δινει για πλακα 1 βραδυ..
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2