Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 84 10
Στριπτιτζάδικα 126820
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

9.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Σάββατο 16 Ιουνίου 2012. Έχοντας πάρει το πρωί το απολυτήριο απ' το στρατό, μετά από έξοδο με φίλους για να το γιορτάσουμε μία επίσκεψη στον αγαπημένο μου ναό ήταν επιβεβλημένη. Για τους υπόλοιπους το γεγονός ότι η επομένη ήταν μέρα εκλογών αποτέλεσε ανασταλτικό στοιχείο για να ακολουθήσουν στο Erotica, για εμένα όμως που για κάποιο άγνωστο λόγο η επίσκεψη στο ναό παραμονές εκλογών (εθνικών, ευρωεκλογών κ.λπ.) έχει γίνει παράδοση σίγουρα λειτούργησε θετικά ως προς την απόφασή μου για να περάσω μία ακόμα βραδιά με τις αγαπημένες κοπέλες που φροντίζουν για τον καθένα μας να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα στο συγκεκριμένο μαγαζί. Επειδή η διεξοδική κριτική που έκανα για το ναό πριν 15 μέρες είναι πρόσφατη δε θα αναφερθώ γενικότερα στο Erotica (άλλωστε ισχύει ό,τι έγραψα) αλλά μόνο στην εμπειρία μου με τις κοπέλες που κέρασα κάποιες απ' τις οποίες έλειπαν στην προηγούμενη επίσκεψή μου Και σε γενικότερα συμπεράσματα για το ρόστερ του μαγαζιού. Αυτήν τη φορά λοιπόν εκτός απ' τις κοπέλες που ήταν παρούσες την προηγούμενη φορά στο μαγαζί ήταν και η θεά η Ρωξάννη καθώς και η αγνώριστη Κατερίνα η Κεφαλονίτισσα. Απούσα δυστυχώς η Αμάντα η οποία έμαθα ότι επέστρεψε πρόσφατα και αν ήταν εκεί σίγουρα θα την τιμούσα καθώς μου έχει λείψει πολύ κι αυτή και ο απίστευτος κώλος της. Πρώτη απ' όλες επέλεξα την καψούρα μου τη Ρωξάννη, άλλωστε καθόταν μόνη στον καναπέ μπροστά ακριβώς από την πόρτα την ώρα που πήγα λες και με περίμενε ότι θα ερχόμουν. Αφού την κέρασα ένα απλό ποτό και είπαμε τα δικά μας στη συνέχεια κάναμε δύο ωραιότατους χορούς (στο δεύτερο άφηνε πολύ περισσότερο για πιασίματα απ' ότι στον πρώτο) και μετά την κέρασα άλλο ένα ποτό, συνολικά καθήσαμε μαζί μιάμιση ώρα. Οφείλω να πω πως παρ' ότι ξέρω πόσο απίστευτες βυζάρες έχει, τεράστιες γενικότερα πόσο μάλλον για το αδύνατο κορμί της, κάθε φορά που ασχολούμαι μαζί τους με εντυπωσιάζουν σαν να τις βλέπω πρώτη φορά, πραγματικά πρέπει να είναι απ' τα καλύτερα στήθη που έχω δει ποτέ μου στη μακρά καριέρα μου στο χώρο... Επόμενη κοπέλα που επέλεξα για να κάνουμε μαζί χορό ήταν φυσικά η Κατερίνα η οποία μου είχε λείψει πολύ. Αδυνατισμένη πολύ σε βαθμό που απ' την ώρα που πήγα στο μαγαζί την έψαχνα και δεν τη γνώρισα καν παρ' ότι είχε περάσει αμέτρητες φορές από δίπλα μου. Καλό αυτό για την εμφάνισή της, πλην όμως δεν έχει πλέον την κωλάρα που είχε κάποτε. Για την ακρίβεια έχει ωραιότατο κώλο, αλλά όχι την κωλάρα που όλοι αγαπήσαμε. Κάναμε μαζί δύο πολύ παθιάρικους χορούς στους οποίους η Κατερίνα μου έχωνε συνεχώς τον κώλο της μες τη μούρη μου και με προέτρεπε να της ρίχνω συνεχώς χαστούκια στα κωλομέρια. Τέλος πήρα την Καταλίνα για prive την οποία είχα βάλει στο μάτι απ' την προηγούμενη φορά και για την οποία έχω ακούσει τόσα. Το prive που κάνει η κοπέλα απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, τώρα καταλαβαίνω γιατί κάνει τα περισσότερα prive απ' όλες εκεί μέσα. Ξεκινάει αργά - αργά μέχρι που κάποια στιγμή μου βγάζει τη ζώνη, με κοπανάει μ' αυτή στα πόδια, μου ρίχνει κι ένα χαστούκι και παράλληλα το σύνθημα για να περάσω στο σκληρό ροκ... Γλειψίματα στις ρόγες, γλειφομούνι, γλειφοκώλι και παράλληλα προτροπές για πολλά χαστούκια στα κωλομέρια, με έκανε τούρμπο... Προσοχή: Δεν ενδείκνυται για όσους δε γουστάρουν άγριες και kinky καταστάσεις. Επίσης δεν αφήνει με τίποτα γλωσσόφιλα. Μετά κι απ' την εμπειρία μου με την Καταλίνα έφυγα χορτασμένος. Συμπερασματικά και μετά από δυο επισκέψεις ενώ είχα να πάω καιρό στο Erotica υπάρχουν πολλές κοπέλες οι οποίες για διαφορετικούς λόγους μπορούν να κάνουν τον πελάτη να περάσει πολύ καλά, είτε λόγω εμφάνισης, είτε λόγω απόδοσης σε χορούς, prive κ.τ.λπ. Αυτές κατά τη γνώμη μου είναι η Ρωξάννη, η Κατερίνα, η Αμάντα (μπορεί να μην έκανα τώρα κάτι μαζί της αλλά έχω εμπειρία μαζί της από παλιότερα), η Συλβάνα και φυσικά η Καταλίνα. Επιφυλάσσομαι για την Κορίνα η οποία είναι πολύ ωραία κοπέλα αλλά δεν τη δοκίμασα γιατί μου φάνηκε ότι έχει ύφος ντίβας. Προσωπικά μετά από πολλές επισκέψεις στον εν λόγω ναό, στις επόμενες επισκέψεις μου θα περιοριστώ στη Ρωξάννη (κόλλημα) και στην Αμάντα την οποία δεν είχα τη χαρά να συναντήσω αυτήν τη φορά και στις δύο μου επισκέψεις στο μαγαζί καθώς και στην αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερη θεά που έχει περάσει ποτέ απ' το Erotica την Άρτεμη ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ. Εις το επανιδείν...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 16, 2012
Womanaholic
Ανώτερος
86
Πόντοι:
5.015
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2012
Καλός πολίτης φίλε μου κ πάντα να περνάς καλά...

Πολυ καλή η κριτική σου για ακόμα μια φορά...
19 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να 'σαι καλά!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2