Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 56 10
Στριπτιτζάδικα
108755
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
4.0
Χορός κοριτσιών (privé)
8.0
Χώρος
7.0
Μουσική
9.0
Ποιότητα ποτών
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Επίσκεψη στις 3 Ιουνίου ημέρα Κυριακή παραμονή του Αγίου Πνεύματος. Γενικά ισχύει ότι και στην προηγούμενη κριτική μου απλά θέλω να συμπληρώσω κάποια πράγματα. Ο χοντρός ο σερβιτόρος (δυστυχώς δε ρώτησα το όνομά του) είναι απίστευτος και πολύ εξυπηρετικός. Όσον αφορά τις κοπέλες τώρα (για τις οποίες διαπίστωσα για μια ακόμη φορά ότι λείπουν τα μπάζα και μερικές είναι πολύ πάνω του μέσου όρου) έχουμε κάποιες αφίξεις, μία κοπέλα ονόματι Λάουρα από Ρουμανία νομίζω μου είπε η οποία είναι ΘΕΑ, γλυκό πρόσωπο, καταπληκτικό σώμα και βυζάρες δυσανάλογα μεγάλες για το καλλίγραμμο σώμα της. Επίσης μία μαυρομάλλα Ρουμάνα με παρόμοιο σωματότυπο της οποίας το όνομα δε συγκράτησα. Απούσα η Έμμα (μάλλον την έκανε γιατί ρώτησα το σερβιτόρο και μου τα μασούσε) καθώς και η Πάολα (δε ρώτησα για λεπτομέρειες). Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα σε δύο κοπέλες τις οποίες δεν είχα δοκιμάσει την προηγούμενη φορά και τις πήρα τώρα. Η μία είναι η Ίνκα την οποία ελλείψει πολλών χρημάτων την πήρα μόνο έναν απλό χορό. Η κοπέλα έχει ΤΡΟΜΕΡΟ κορμί, έχω πάει σε 34 στριπτιζάδικα στην Αττική και εξασκώ το "σπορ" 10 χρόνια τώρα αλλά κορμιά σαν της Ίνκας έχω δει ελάχιστα και μάλιστα όπως ισχυρίζεται δε γυμνάζεται κιόλας. Πανύψηλη, κορμί φιδίσιο αψεγάδιαστο, ατελείωτα πόδια, σούπερ κώλος και μικρό έως ανύπαρκτο στήθος αλλά με ρώγα που βγάζει μάτι. Μία άλλη κοπέλα που είχα παραλείψει να δοκιμάσω την περασμένη φορά και το έκανα τώρα είναι η Χριστίνα για την οποία δε βλέπω κολακευτικά σχόλια εδώ μέσα. Από εμφάνιση μελαχροινή, αρκετά αριστοκρατική, σώμα με πιασίματα και αρκετά μεγάλο στήθος. Την κέρασα ένα ποτό και κάναμε ένα χορό μαζί και παρ' ότι ο χορός που κάνει δε λέει πολλά πράγματα προσωπικά με μάγεψε στη σύντομη κουβέντα που είχαμε μαζί και με σκλάβωσε με το απίστευτο χαμόγελό της (και σημειωτέον μόνο αγαπούλης δεν είμαι). Σίγουρα όχι κατάλληλη για όσους αναζητούν "κρέας" σε ένα μαγαζί σαν αυτό αλλά ό,τι πρέπει για συναγωνιστές περπατημένους σε τέτοια μαγαζιά οι οποίοι αναζητούν πλέον το κάτι διαφορετικό. Τέλος να σημειώσω ότι για μια ακόμη φορά διαπίστωσα ότι οι χοροί διαρκούν πολλή ώρα πλην όμως στους απλούς πολύ λίγες κοπέλες εκεί μέσα αποδίδουν και μάλλον φυλάνε τα καλύτερα για το prive για το οποίο δεν έχω άποψη μιας και έχω να πάρω χρόνια στο συγκεκριμένο μαγαζί. Αυτά προς το παρόν και νέα ενημέρωση σύντομα...
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2012
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
μαλιστα στην πρωτη μου εγγραφη στο σιτε, εδωσα ενημερωση για το
ανατολη απο προσφατη επισκεψη που'χα κανει.
Η συγκεκριμενη ενημερωση με βρισκει συμφωνο στο συνολο της, και πιστευω
οτι το ανατολι παραμενει απο τα καλυτερα της συγγρου και το αξιζει
να'ναι στανταρακι.
στο θεμα χορου υστερει στον απλο χορο, ενας καναπες σε σχημα "π" κοντα στο
περασμα για το μπαρ, την τουαλετα δηλαδη γινεσαι στοχος απο περαστικους ματακηδες.
Για το σπεσιαλ πας πανω επομενος εισαι ανετα, αν και εχω εσωτερικη ενημερωση οτι
εχει καμερα μαλλον χωρις να καταγραφει απλα να βλεπουν.
ps: η ινκα γυμναζεται, την εχω δει σε γυμναστηριο franchise, αλλα...........
εχω δει προσωπικα σεξ αλλα κατι κουνηματα των χεριων που δεν ταιριαζαν
σε φυσικη κινηση χορου και κεφαλι αναμεσα σε ποδια για αρκετα λεπτα
με την αντιστοιχη κινηση του κεφαλιου εχω δει.