Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 73 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

7.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πήγα Παρασκευή που δεν είναι και ή καλύτερη μέρα για τέτοια μαγαζιά. Έχω ξαναπάει στο μαγαζί πριν καιρό. Ο χώρος είναι σαφώς χειρότερος. Πολύ βρώμα. Τα παπούτσια μου κόλλαγαν στο πάτωμα!! Δεν έχω άποψη για το άν τα ποτά είναι καθαρά. Αυτό που πίνω είναι καθαρό παντού. Ο παρκαδόρος ευγενικός. Στην πόρτα δεν συνάντησα κανένα. Θα είχε πάει προς νερού του. Ο φίλος μου έχει καλά κονέ στο μαγαζί και μας έβαλαν σε καναπέ. Έίχα διαβάσει απο προηγούμενο φίλο πως είχε πολύ σκοτάδι. Φαίνεται τον άκουσαν και υπήρχαν φώτα πάνω απο τους καναπέδες. Η μουσική κλασσικά καψουροτράγουδα. Νομίζω οτι δεν ήταν άσχημα καθώς λόγω ηλικίας κυρίως τα προτιμώ. Τα κορίτσια εκτος απο λίγες εξαιρέσεις ήταν μαύρα χάλια. δεν έβγαλα μπλοκάκι για να ξέρω ονόματα αλλά το επίπεδο σε σχέση με άλλες εποχές πολύ κάτω. Βέβαια και σε μερικά άλλα που έχω πάει τελευταία δεν είδα κάτι συγκλονιστικό. Ο χωρός στην πίστα μια απ' τα ίδια. Τι είχες Γίαννη μου , τι είχα πάντα. Το σλεσβιακό που έκανε η Μισέλ με τη Βικτώρια έσωσε λίγο την κατάσταση.Για καφέδες δεν ξέρω γιατί ούτε απλό χορό δεν παίρνω. Προτιμώ το μπίρι-μπίρι και το χαβαλέ στο τραπέζι μου. Πέρασαν διάφορες αλλά ξεχώρισε η καταπληκτική παρέα η Σουζάννας (Βραζιλιάνα χοντρή) δεν έχω δει πιο χοντρή στρίπερ αλλά το γέλιο. Και πολύ καλό gfe με την Βικτώρια. Το κορίτσι απλά δεν παίζεται. Σίγουρα μπορεί να σέ κάνει να φύγεις χρεωμένος. Δεν λέω μπορεί και να φαγα κόλλημα μαζί της. Θα δείξει!!! Έφυγα με τα γυαλιά ηλίου. Σπρώξαμε αρκετά αλλά πέρασαμε καλά.
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού