Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 55 10
Στριπτιτζάδικα
103242
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοριτσιών
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
5.0
Μουσική
4.0
Ποιότητα ποτών
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ο τιτλος της κριτικης τα λεει ολα...!
Κατα την γνωμη μου, το μαγαζι οσο παει και πεφτει!
Επισκεψη, λοιπον, Σαββατο γυρω στις 4 με παρεα... Ο κοσμος σε ανεκτα επιπεδα (δεν γινοταν ο χαμος οπως πριν καποια χρονια, οικονομικη κριση βλεπετε)
Πολλες οι εργαζομενες προφανως λογω της ημερας. Εδω ειναι και το κομβικο σημειο ομως, τις περισσοτερες θα τις χαρακτηριζα μετριες σε εμφανιση...Που ειναι αραγε τα δυνατα χαρτια του μαγαζιου (Ιολη,Ολγα,Ναταλυ,Μιλενα)? Ευτυχως που υπηρχαν και 3-4 Πιστολια να σωσουν την κατασταση (βλεπε Χριστινα )
Προλαβαμε 2 σοου!
Νο.1 Λεσβιακο ( του δονητη το καγκελο)
Νο.2 Σαμπανια παντου! (τοποθετηση σαμπανιας στο αιδοιο γρηγορες κινησεις εμπρος-πισω (μεσα-εξω) και πετυχαινεις το τελειο squirting πιτσιλωντας προς ολες τις κατευθυνσεις)
Ο Δισκοθετης ενοχλητικος, πολυ μπλα μπλα αδερφακι μου..! Το 10 στα ποτα λογω Red Bull..! Εξυπηρετηση προσωπικο αριστη..! Parking πανευκολο επι της Μιχαλακοπουλου..!
Ροστερ:
1.Χριστινα
2.Τζακι
3.Ραλλια
4.Μονικα
5.Νικιτα
6.Νατασα
7.Τζεκα
8.Βερονικα
9.Ρουσλανα
10.Ειρηνη
11.Κλεοπατρα
+μερικες ακομα που αδυνατω να θυμηθω..!!
Κατα την γνωμη μου, το μαγαζι οσο παει και πεφτει!
Επισκεψη, λοιπον, Σαββατο γυρω στις 4 με παρεα... Ο κοσμος σε ανεκτα επιπεδα (δεν γινοταν ο χαμος οπως πριν καποια χρονια, οικονομικη κριση βλεπετε)
Πολλες οι εργαζομενες προφανως λογω της ημερας. Εδω ειναι και το κομβικο σημειο ομως, τις περισσοτερες θα τις χαρακτηριζα μετριες σε εμφανιση...Που ειναι αραγε τα δυνατα χαρτια του μαγαζιου (Ιολη,Ολγα,Ναταλυ,Μιλενα)? Ευτυχως που υπηρχαν και 3-4 Πιστολια να σωσουν την κατασταση (βλεπε Χριστινα )
Προλαβαμε 2 σοου!
Νο.1 Λεσβιακο ( του δονητη το καγκελο)
Νο.2 Σαμπανια παντου! (τοποθετηση σαμπανιας στο αιδοιο γρηγορες κινησεις εμπρος-πισω (μεσα-εξω) και πετυχαινεις το τελειο squirting πιτσιλωντας προς ολες τις κατευθυνσεις)
Ο Δισκοθετης ενοχλητικος, πολυ μπλα μπλα αδερφακι μου..! Το 10 στα ποτα λογω Red Bull..! Εξυπηρετηση προσωπικο αριστη..! Parking πανευκολο επι της Μιχαλακοπουλου..!
Ροστερ:
1.Χριστινα
2.Τζακι
3.Ραλλια
4.Μονικα
5.Νικιτα
6.Νατασα
7.Τζεκα
8.Βερονικα
9.Ρουσλανα
10.Ειρηνη
11.Κλεοπατρα
+μερικες ακομα που αδυνατω να θυμηθω..!!
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2012
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού