Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 84 10
Στριπτιτζάδικα
126819
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
9.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Σαββατιάτικη εξόρμιση στο Erotica το μαγαζί το ξέρω αρκετά καλά καθώε μένω κοντά και πάω σχετικά συχνά πιστεύω ότι έχει κάποια καλά στοιχεία αλλά υπάρχουν και πολλά μειονεκτήματα . Τα κορίτσια είναι αρκετά καλά και έρχονται συνέχεια να σου μιλήσουν βέβαια σε κάποιους αυτό δεν αρέσει αλλά εγω το θεωρώ σωστό παντώς γένικα σε σχέση με προήγουμενους μήνες η ποιότητα είναι σαφώς πεσμένη καθώς έφυγαν Κορίνα (αλήθεια που πήγε;) και Λαβίνια και η καινούργιες που ήρθαν δεν είναι κάτι το σπουδαίο και δεν θα μπορέσουν να τις αντικαταστήσουν έτσι το βάρος πέφτει στην παλιά Ρουμάνικη γενιά του μαγαζιού. Tώρα σε όσους αρέσουν τα live show το μαγαζί δεν προσφέρετε κύριοι καλήτερα να πάτε στην Συγγρού τέτοια δεν υπάρχουν στο erotica στην πίστα οι κοπέλες χορέβουν γύρω απο τον στύλο άλλες τον δαμάζουν και αλλές απλα γυρνάνε γύρο γύρο μέχρι να τελειώσει το τραγούδι τους . Στο prive τωρά υπάρχουν κοπέλες που προσπαθούν να δώσουν το κάτι παραπάνω όμως το άγρυπνο μάτι της κάμερας τις αποτρέπει να το κάνουν αυτό απαράδεκτο να υπάρχει κάμερα κατά την γνώμη μου ο απλός χωρός δεν λέει και πολλά και έτσι αναγκάζεσε να πας στο prive το οποίο έχει 50 μήπως λέω πρέπει να πάει στα 35 με 40 ; Λέω μήπως ! Επίσης ένα ακόμα μειονέκτημα είναι η ακρίβη είσοδος 15 ευρώ όλες τις μέρες στην Αχαρνών χωρίς να υπάρχει το εύκολο parking και γένικος σε άσχημη περιοχή σε τέτοιες εποχές εδώ κάτι δεν πάει καλά πιστεύω το μαγαζί αξίζει για 10 και 8 ευρώ είσοδο της καθημερινές ακόμα πολύ συχνά στο μαγαζί θα δείτε και ξένους Πακιστανούς κλπ ράτσες έτσι όπως καταντήσανε το δίσμοιρο κέντρο της Αθήνας να το θεωρείτε φυσικό επακόλουθο. Στα καλά ο καλός DJ οι παλιές Ρουμάνες που έχουν μήνει και ο χώρος του μαγαζιού πάντως αν μένετε μακριά προτιμείστε κάτι άλλο .
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2011
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
για μαλακες ψαχνετε?????
αφηστε τους 1-2 μηνες χωρις να πατε και τα ξαναλεμε...
μυαλο θελει???????????????????