Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 85 10
Στριπτιτζάδικα
100516
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
3.0
Μουσική
9.0
Ποιότητα ποτών
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πήγα με ένα φιλαράκι ενώ είχα αρκετούς ενδοιασμούς για το συγκεκριμένο μαγαζί, μιας και σου δίνει την εντύπωση πως μια είναι στα καλά του και μία στα κακά του...Τέσπα, πήγα παραγγείλαμε ποτάρα και αράξαμε για να δούμε την πανδαισία από μωρά έκφυλα και φυσικά μωρά που το μόνο που σου προτείνουν είναι αυτό που θες. Τι ποτάκι να πιούμε και μαλακίες...Αφού όλοι μας για το πριβέ χορό πάμε...Κοιτούσα για ώρα την Αίγλη, ένα μουνί με γυαλάκια και κοτσίδα, μελαχρινό. Περνούσαν μνια και μνια από το τραπέζι, πολύ πιο ωραία, αλλά εγώ εκεί καρφωμένος...Αφήστε που νόμιζα πως η Αίγλη ήταν φοιτήτρια από την Πάντειο...Με τράβηξε πάνω της το ότι όλα είναι αληθινά και όχι σεληκωνάτα...Δεν ερχόταν με τίποτα...Άρχισα να ψάχνομαι να βρω καμιά άλλα για να με ανακουφίσει αφού ο "φραπές" είναι νόμος στο μαγαζί και τελικά ήρθε από πάνω μου η ίδια (άμα τις φτύσεις, θίγονται, "ζώα" που έλεγε και Ψάλτης) και μου είπε να πάμε για ένα πριβέ με 40 ευρώ -τέσσερις χοροί και "φραπέ"-...Τέτοια προσφορά δεν έχω ξαναδεχτεί...Πήγα...Και πέρασα πολύ καλά...Αυτά τα ολίγα...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού