Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 73 10
Στριπτιτζάδικα
135727
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
10.0
Χώρος
9.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
πέμπτη βράδυ λοιπόν, και ενημερωμένοι απο το facebook και την σχετική σελίδα του μαγαζιού εκει, πεταχτήκαμε μέχρι το Ρασπούτιν για να κόψουμε κίνηση. Περασμένες 12 και μπαίνουμε μέσα, εγώ και οι 2 κολλητοί μου. Αρκετά μεγάλο μαγαζί με ωραία χρώματα και πιασάρικη μουσική που σε φτιάχνει από την αρχή. Με το που μπαίνουμε μας υποδέχεται ο μαίτρ, του λέμε για καναπέ και ευγενικός μας πήγε σε έναν άνετο καναπε με θέα πιάτο την πίστα. Παραγγέλνουμε γιατί δηψούσαμε (είναι και λίγο μακρυά βλέπετε στα διόδια κοντέπσαμε να φτάσουμε ) και στο τσακ μπαμ νατα και τα ποτα. Βοτκες καθαρές και τσουκ αμέσως και τα μαναρια μας. 2 αδερφές γύρο στα 25, η μια πιο κάυλα από την άλλη. Κέρασα 2 ποτά την μια (Ντάρια αν θυμούμαι καλα) και αμέσως για χωρό. Μου τον έτριψε μου τον έκανε δοκάρι και φτάχτηκα για τα καλά.
Εκεί σκάει η Μπέλλα και με έκανε ντούμπο από την αρχή. Τι να πρωτοπιάσω... πρωτοπώ. Σώμα στήθος, πρόσωπο γάμησε τα σέξυ φώνη που σε ταξιδεύει. Την πήρα αμέσως για Prive. 50 πήγε το μαλλί αλλά τ' άξιζε. Τα έβγαλε όλα στην φόρα, την έγλυψα και ... τελείωσα. Μετά από αυτό δεν θυμάμαι και πολλά...
Γενικά άνετος χώρος και σχετικά χαλαρό περιβάλλον με μειωνέκτημα τον χώρο για τους χωρούς που είναι στο οπτικό πεδίο των υπόλοιπων αλλά ντάξ να παρουν και αυτοί λίγο μάτι . Πάρκιν ατελείωτο καθώς η περιοχή γύρω από το μαγαζί είναι άδεια, αλλά αμα διαθέτει και πάρκιν με ενα ταλιράκι.
Ξεχώρισα Μπέλα, μουνάρα με ωραίες καμπύλες, θεϊκά βυζιά και χείλη που λες και αμα σου πάρει πίπα τελειώνεις πριν προλάβεις ν' ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα για καλή φάση με κολλητούς αλλα και για μοναξιές και ξεχαρβάλωμα.
ΥΓ. Να περάσετε απαρετήτως από τα χέρια της Μπέλας.
Εκεί σκάει η Μπέλλα και με έκανε ντούμπο από την αρχή. Τι να πρωτοπιάσω... πρωτοπώ. Σώμα στήθος, πρόσωπο γάμησε τα σέξυ φώνη που σε ταξιδεύει. Την πήρα αμέσως για Prive. 50 πήγε το μαλλί αλλά τ' άξιζε. Τα έβγαλε όλα στην φόρα, την έγλυψα και ... τελείωσα. Μετά από αυτό δεν θυμάμαι και πολλά...
Γενικά άνετος χώρος και σχετικά χαλαρό περιβάλλον με μειωνέκτημα τον χώρο για τους χωρούς που είναι στο οπτικό πεδίο των υπόλοιπων αλλά ντάξ να παρουν και αυτοί λίγο μάτι . Πάρκιν ατελείωτο καθώς η περιοχή γύρω από το μαγαζί είναι άδεια, αλλά αμα διαθέτει και πάρκιν με ενα ταλιράκι.
Ξεχώρισα Μπέλα, μουνάρα με ωραίες καμπύλες, θεϊκά βυζιά και χείλη που λες και αμα σου πάρει πίπα τελειώνεις πριν προλάβεις ν' ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα για καλή φάση με κολλητούς αλλα και για μοναξιές και ξεχαρβάλωμα.
ΥΓ. Να περάσετε απαρετήτως από τα χέρια της Μπέλας.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2011
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Οκτωβρίου, 2011
Μπαμ κανει οτι ειναι διαφημιση. Απο την πρωτη λεξη μεχρι την τελευταια
S
sigmund
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1