Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 84 10
Στριπτιτζάδικα
126819
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
8.0
Χώρος
10.0
Μουσική
10.0
Ποιότητα ποτών
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Για το Erotica ισχύει ό,τι έχω γράψει πάνω - κάτω και στις προηγούμενες κριτικές μου. Σ' αυτή μου την επίσκεψη στα τέλη Αυγούστου το είδα λίγο πεσμένο είναι η αλήθεια παρ' ότι πήγα Σάββατο που υποτίθεται ότι λειτουργεί φουλ, ίσως λόγω της εποχής. Parking εύκολο (τέλη Αυγούστου γαρ...) Απ' την πόρτα κιόλας έμαθα ένα δυσάρεστο νέο απ' το "Θυρωρό" που γνωριζόμαστε χρόνια, ότι δηλαδή το εξωγήινο θηλυκό που ακούει στο όνομα Άρτεμις έχει μήνες να δώσει σημεία ζωής παρ' ότι εξακριβωμένα είναι ακόμα στην Ελλάδα. Όσον αφορά το μαγαζί τώρα οι τιμές παραμένουν οι ίδιες, οι γυναίκες πάντα σε πολύ υψηλό επίπεδο αν κι έχουν λιγοστέψει τα τούμπανα που είχε μια εποχή. Προσωπικά πήρα για χορό την καψούρα μου την Κατερίνα την Ελληνίδα (η απίστευτη κωλάρα της συνεχίζει να στέκει περήφανη και να κοσμείται από ένα υπέροχο τατουάζ) και ποτό κέρασα την έτερη καψούρα μου τη Ρωξάνη όπου μου διηγήθηκε την ιστορία της ζωής της εξηγώντας μου παράλληλα πόσο κινδυνεύει μια ωραία γυναίκα στην Αλβανία αν κυκλοφορεί στο δρόμο ντυμένη προκλητικά Τη Ρωξάνη την πήρα και για prive όπου ήταν αρκετά συντηρητική στις κινήσεις της παρ' ότι έπαιξαν γλωσσόφιλα κ.τ.λπ. Εν τέλει μάλλον θα κάνω κάμποσο καιρό για να ξαναπάω μήπως και ανανεωθεί λίγο το ρόστερ, κάποιος που πηγαίνει βέβαια για πρώτη φορά εννοείται ότι θα ενθουσιαστεί...
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2011
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού