Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.0 3 10
Στριπτιτζάδικα 14403
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση κοριτσιών
 
5.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
3.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
3.0
Χώρος
 
5.0
Μουσική
 
3.0
Ποιότητα ποτών
 
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Όπως αναφέρω και στον τίτλο, το μαγαζί αυτό -όπως ίσως και το άλλα δύο του νομού (Medusa και Diamonds) πιστεύω- περιμένουν να "ζήσουν" από τα αλλοδαπά της βάσης της Σούδας. Σαν τίποτα να μην έχει αλλάξει από την εποχή της Τρούμπας στον Πειραιά (http://www.youtube.com/watch?v=2WhKB8JHipg), ιδιοκτήτες και προσωπικό είναι στην τσίτα κάθε μέρα από το μεσημέρι, μπας και σκάσει στη Σούδα κανένα Αμερικανικό ή Γαλλικό αεροπλανοφόρο να κονομήσουνε (http://www.youtube.com/watch?v=Mg-bEra1NJ0&feature=related).

Ελέω Καντάφι βεβαίως ματαίως περίμεναν και περίμεναν. Έσκασαν φυσικά κάτι πλοία που αφενός μόνο διανυκτεύρευαν, αφετέρου οι "εγκέφαλοι" του καταστήματος μάλλον δεν έχουν ακούσει τίποτα περί οικονομικής κρίσης και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Έτσι και όσα Αμερικανάκια έσκασαν μύτη, ήταν μάλλον συγκρατημένα. Αλλά αυτό εμάς ποσώς μας ενδιαφέρει, παρά μόνο επιβεβαιώνει, ότι ακόμη και σε αυτήν την δουλειά ο Έλληνας είναι "ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας". Έτσι, από Έλληνες πελάτες οι οποίοι κακά τα ψέματα όπου βρεθούν ξοδεύουν, το μαγαζί είναι "τρεις και ο χατζηπετρής" και όχι άδικα, αν και τα Χανιά τον Αύγουστο τουλάχιστον που βρέθηκα εκεί, θυμίζουν Αθήνα σε ώρα αιχμής.

Προφανώς οι ντόπιοι γνωρίζουν τα τεκταινόμενα και δεν πολυσυχάζουν, εκτός αν διοργανώσουν κανένα μπάτσελορ και τους ορεσίβιους -και αυτοί ελάχιστοι- που κατεβαίνουν να ξεσκάσουν και να δουν πως είναι και καμία γυναίκα. Κατά τα λοιπά, το συγκεκριμένο μαγαζί (ο Θεός να το κάνει) βρίσκεται στο πίσω μέρος της δημοτικής αγοράς σε όροφο και θυμίζει αποθήκη, που όπως μπαίνεις, στα δεξιά σου έχει μια τεράστια μπάρα, όπου κατοικοεδρεύει και ο dj (ο Θεός να τον κάνει επίσης), στη μέση μια μακρόστενη πίστα με τρεις σωλήνες και αριστερά και στο βάθος τραπεζοκαθίσματα και καναπέδες. Στο βάθος αριστερά υπάρχει μία πόρτα που οδηγεί στα καμαρίνια και στους΄χώρους του χορού, που είναι πριβέ.

Είσοδος δεν υπάρχει, δηλ. να πληρώνεις για να μπεις και αυτό ίσως είναι το μόνο θετικό μαζί με το ποτό σου, καθώς το ποτό του πελάτη είναι καθαρό και όχι "μπόμπα". Όσον αφορά στα ποτά των τζούδων, κοστίζουν 15 ευρώ το νερό βρύσης, 35 ευρώ μια τζούρα βότκας με μπόλικο χυμό και 50 ευρώ η σαμπανίτσα ή "πίκολο". Οι χοροί κοστίζουν 25 ευρώ ο τόπλες και 50 ευρώ ο full nude και οι δύο στον ίδιο πριβέ χώρο. Ιδία άποψη δεν έχω, διότι δεν πήρα, αν και άλλοι λένε ότι δεν έχει ούτε... καφεδάκι και άλλοι ότι αναλόγως την κοπέλα απολαμβάνεις τα δέοντα.

Όσον αφορά στις τζούδες, οι περισσότερες Ρουμάνες, δύο Λιθουανές, μία Ουγγαρέζα με τον παρτενέρ της που κάνου και σόου και απ' ότι μου είπε δούλευαν και στο Lido και οι υπόλοιπες από διάφορες χώρες του ανατολικού μπλοκ. Με εξαίρεση μία μελαχροινή Ρουμάνα με όνομα νομίζω Σιμόνα, η οποία όμως μιλάει μόνο αγγλικά, αλλά είναι κουκλάρα, τις υπόλοιπες με τα βίας τις χαρακτηρίζεις μέτριες σε εμφάνιση. Αλλά και ο χορός στο στύλο είναι τραγωδία. Ο dj όπως αναφέρω και παραπάνω, ίσως να έκανε καριέρα σε κανένα παρακμιακό κωλόμπαρο βάζοντας Ρέμο και Χατζηγιάννη, ενώ και οι σερβιτόροι είναι τραγικοί. Μόνο "τσακαλάκι" εκεί μέσα δείχνει η μπαργούμαν.

Ελπίζω να βοήθησα και όσοι βρεθούν στα Χανιά και θέλουν να πετάξουν τα λεφτά τους, ας το κάνουν αλλού και με άλλο τρόπο.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2011
Σεβαστός
Εγγραφή:
7 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
372
Πόντοι:
1.510
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2011
Πολύ σωστό το άρθρο σου φίλε μου..Τα στριπτιτζάδικα στα Χανιά έχουν πεθάνει δυστυχώς...
05 Σεπτεμβρίου, 2011
Και φαντασου οτι την Παρασκευη θα εμφανιστει σε αυτο η ΤΖΟΥΛΙΑ.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2