Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 45 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

7.0
Μουσική

10.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν...Επισκέφτηκαμε το μαγαζί με παρέα, και ήταν πίτα! Δεν είχε που να κάτσεις! Χαμός. Μου έκανε εντύπωση η γρήγορη εξυπηρέτηση των σερβιτόρων, ο ψηλός και πολύ καλός..και ο κοντούλης όμως εξυπηρετικός. Το μαγαζί μπορώ να πω έχει αρκετά ωραίες κοπέλες! Η Βερόνικα, γιατί αυτήν πείραμε είναι καλή στο χορό από τα συμπερασματά μας το ίδιο και η Χάιντι. Η Αλίνα, και η Μιχαέλα μαύρο σκυλί! Γενικά ωραία ατμόσφαιρα..λες και είσαι σε μπαράκι..το μαγαζί πολύ προσεγμένο. Όσο αφορά το παρκινγκ είναι λίγη μανούρα! Αλλά την ώρα εκείνη βρίσκεις να παρκάρεις, γιατί επικρατεί νέκρα..γύρω! Τα ποτά φάνηκαν καθαρά...γιατί δεν πειράχτηκε κανείς! Το site που έχει το μαγαζί μας κάλυψε πλήρως! Πριν πάμε εκτυπώσαμε δωρεάν κάρτες χωρού! Όλες οι Φώτο που έχει ισχύουν(Όσο αφορά τις κοπέλες)Τώρα για το γιατί δεν φαίνονται οι φάτσες..δεν ξέρω..μπορεί να αφορούν προσωπικά δεδομένα και να θέλουν να ναι «καλυμμένοι»..αλλά και οι κοπέλες στο πρόσωπο..είναι αρκετά καλές! Ένα καλό είναι ότι το μαγαζί..μοιράζει κάρτες χορού και έξω σε περιοχές. Έχω τσιμπήσει κανα δυο..κατά καιρούς..καλή κίνηση να γλυτώσεις 15 ευρω!
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού