Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 5 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

6.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
στα περισσοτερα συμφωνω με τον προηγουμενο αν κ πιστευω οτι το κρινει λιγο αυστηρα το μαγαζι.μιλαμε για μαγαζι επαρχιασ...προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το μαγαζι ειναι αρκετα καλο σε γενικεσ γραμμεσ (με καλη θεληση εκ μερουσ μου) αλλα πρεπει να βελτιωθει.οι κοπελλεσ ειναι ολεσ μετριεσ κ πανω,δεν συναντασ ασχημεσ.στο χορο ο οποιοσ σε αντιθεση με την αθηνα ειναι μονο πριβε,δεν υπαρχουν απλοι χοροι στα στριπτιτζαδικα στα χανια,(κοστοσ 25 ευρω)ειναι γενικα πολυ καλοσ πιστευω...ο χωροσ ειναι σχετικα καλοσ,με επιπεδα τα οποια βοηθανε στην οπτικη,οι καρεκλεσ συνυπαρχουν αρμονικα με καναπεδεσ σε πολλα τραπεζια...το προσωπικο ειναι πολυ καλο κ αξιζει ιδιαιτερησ μνειασ ο πιο κεφατοσ σερβιτοροσ που υπαρχει σε στριπτιτζαδικο τον οποιο οσοι εχουν παει σιγουρα θα θυμουνται...αυτα πανω κατω λοιπον..σαν επιμυθιο εχω να πω οτι οι παλιεσ καλεσ εποχεσ τησ ανδρομεδασ εχουν παρελθει μαλλον ανεπιστρεπτι...οσοι πηγαιναν σιγουραν ξερουν τι εννοω...το επιπεδο των στριπτιτζαδικων στα χανια οσο παει κ πεφτει.χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι εχει πεσει παρα πολυ η μεδουσα κ ενα καινουριο που ανοιξε μετα το κλεισιμο τησ ανδρομεδασ ονοματι αρκανα ειναι πολυ μετριο κατα τη γνωμη μου....

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 29, 2011
KRITIKOS1985
Σεβαστός
55
Πόντοι:
1.640
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού