Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 73 10
Στριπτιτζάδικα
135746
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
7.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Δεν μπορώ να γράψω αντικειμενική κριτική, καθώς στο μαγαζί φτάσανε κατά τις 6:10 το πρωί, οταν σχεδόν είχε αδιάσει. Εμείς είχαμε κατεβάσει 4 μπουκάλια ουίσκι σε 2 σκυλαδικα, οπότε όλα φαινόντουσταν πολύ ωραία.
Μπήκαμε μέσα και κάτσαμε στο καλύτερο καναπε. (σχεδόν μόνοι μας είμασταν)
Όλα τα κορίτσια περάσαν και τριφτήκαν πάνω μας (δεν είχε και άλλους πελάτες)
Με τα ποτά δεν έιχαμε θέμα (πήραμε εμφιαλομένα, ασε που δεν καταλαβαίναμε τι πείναμε)
Τα κορίτσια φιλικά και πρόσχαρα, με έντονη τάση να εξυπηρετήσουν, παρά το περασμένο της ώρας. Για όλα τα γούστα, ψιλα , κοντα, ξανθά, μελαχροινά, με κοντό και μακρύ μαλλι, μικρής και μεγάλης ηλικίας. Μου φάνηκαν πολλές, αλλά είπαμε, άδειο ήταν το μαγαζί. Μπορεί γεμάτο να μην φτάναν. Στους χορούς είχαν ικανοποιητική συμμετοχή (μαλακία τα 12€ ο χορός. Καντο 10 μην μπλέκουμε με τα ψιλά). Με 50 € προσέφεραν και φραπέ.
Το μόνο που δεν είδα, ήταν η κοπέλα που κάνει τι διαφορά. ωραίες οι περισσότερες, αλλά όχι αυτή που θα την δείς και θα πείς ΤΕΛΟΣ, αυτή θέλω.
Το περιβάλλον ήταν οικογενειακό, και ο καναπές πολύ άνετος.
Περάσαμε ωραία, θα ξαναπάω σίγουρα, και πάντα μεγάλες ώρες.
Μπήκαμε μέσα και κάτσαμε στο καλύτερο καναπε. (σχεδόν μόνοι μας είμασταν)
Όλα τα κορίτσια περάσαν και τριφτήκαν πάνω μας (δεν είχε και άλλους πελάτες)
Με τα ποτά δεν έιχαμε θέμα (πήραμε εμφιαλομένα, ασε που δεν καταλαβαίναμε τι πείναμε)
Τα κορίτσια φιλικά και πρόσχαρα, με έντονη τάση να εξυπηρετήσουν, παρά το περασμένο της ώρας. Για όλα τα γούστα, ψιλα , κοντα, ξανθά, μελαχροινά, με κοντό και μακρύ μαλλι, μικρής και μεγάλης ηλικίας. Μου φάνηκαν πολλές, αλλά είπαμε, άδειο ήταν το μαγαζί. Μπορεί γεμάτο να μην φτάναν. Στους χορούς είχαν ικανοποιητική συμμετοχή (μαλακία τα 12€ ο χορός. Καντο 10 μην μπλέκουμε με τα ψιλά). Με 50 € προσέφεραν και φραπέ.
Το μόνο που δεν είδα, ήταν η κοπέλα που κάνει τι διαφορά. ωραίες οι περισσότερες, αλλά όχι αυτή που θα την δείς και θα πείς ΤΕΛΟΣ, αυτή θέλω.
Το περιβάλλον ήταν οικογενειακό, και ο καναπές πολύ άνετος.
Περάσαμε ωραία, θα ξαναπάω σίγουρα, και πάντα μεγάλες ώρες.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2011
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού