Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 48 10
Στριπτιτζάδικα 95829
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

9.0
Χώρος

7.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μία απο τις προηγούμενες μέρες (η ημερομηνία επίσκεψης είναι ενδεικτική) επισκεύτηκα κι εγώ το εν λόγω μαγαζί. Ένεκα του ότι ήταν καθημερινή το μαγαζί ήταν άδειο, ζήτημα αν μέτρησα 5-6 πελάτες. Η διάρκεια τις παραμονής μου περι τις δύο ώρες (12.30-2:30). Να ξεκαθαρίσω απο την αρχή οτι οι επισκέψεις μου σε τέτοια μαγαζιά είναι σποραδικές και το συγκεκριμένο είχα το επισκευτώ πολλά χρόνια, είχε κάποιο άλλο όνομα τότε, αν θυμάμαι καλά. Τελος πάντων...

Επί του προκειμένου. Μετα την είδοσο (free) ο σερβιτόρος με έβαλε αμέσως σε τραπεζι μπροστά δεξιά στην πίστα. Ισως επειδή ήμουν μόνος μου δεν πρότεινε καναπέ αλλά δεν με πολυ-πειράζει το συγκεκριμένο. Από τα μείον στην ποιόητα των ποτών, το γεγονός ότι δεν είχε μπύρα που ζήτησα (ισχυρίστικε οτι είχαν τελειώσει), οπότε πήρα ουισκάκι (6 ευρώ), το οποίο καλό μου φάνηκε (αφού δεν πήρα δεύτερο για να καταλάβω μήπως ήταν μπόμπα). Σε γενικές γραμμές εξυπηρέτηση άμεση και ευγενικότατη.

Οι κοπέλες τώρα λίγο περισσότερες απο τους πελάτες πρέπει να ήταν γύρω στις 9-10, αν μέτρησα καλά. Ο χορός στην πίστα μέτριος, οι κοπέλες κάνουν full nude, αλλά η έλλειψη show έδεινε ένα μονότονο χαρακτήρα στα τεκτενόμενα στην πίστα. Στην αρχή υπήρξε η κλασσική επίθεση απο το μελανόχρομο ρόστερ του μαγαζίου. Αφού παρέλασσαν απο το τραπέζι μου και οι τέσσερεις εκπρόσωποι της Αφρικανικής Ηπείρου, οι οποίες με υπομονή προσπαθούσαν να με πείσουν να κεράσω ποτό ή να πάρω χορό χρησιμοποιόντας όλες τις τεχνικές τους, (κουβεντούλα εις την αγγλικήν, κάθισμα ανάμεσα πόδια, λικνίσματα, θωπείες σε όλα τα επίμαχα σημεία κτλ.) αποχωρούσαν σχετικά διακριτικά μετά τις επίμονες αρνήσεις μου να ενδώσω στις στιγμές ευχαρίστησης που μου υπόσχονταν.

Στην συνέχεια ήθρε η σειρά της Ανατολικής Ευρώπης, με την εκπρόσωπο της Ουγγαρίας. Δεν συγκράτησα όνομα (δύσκολα συγκρατώ εξάλλου). Ψηλή, με μακρύ ίσιο ξανθό-πλατινέ μαλί, αρκετά καλές αναλογίες, αδύνατη αλλά όχι μικρό στήθος, ωραίο τατουάζ χαμηλά στη μέση (το μόνο αρνητικό ίσως τα σχετικά στραβούτσικα δόντια και τα πολύ σπαστά ελληνικά). Πραγματικα διακριτική η αποχώρησή της μετά την άρνηση μου για ποτό και χορό, χωρίς να γίνει καθόλου πιεστική.

Και περνάμε στο κυριώς πίατο με το οποίο πέρασα τις ευχάριστες στιγμές της βραδιάς. Ονόματα, είπαμε, δε συγκρατώ, δήλωσε ελληνίδα απο τη Θεσσαλονίκη (μάλλον με επέισαν τα ελληνικά της), ξανθιά με μαλλί μέχρι του ώμους, και ωραία πράσινα μάτια. Την κέρασα ποτό, (20 Ευρώ το σφηνάκι, 30 το κανονικο), μιλήσαμε λιγάκι περί ανέμων και υδάτων, αρκετά καλή στο να κρατάει παρέα, και στη συνέχεια πήρα χορό (10 Ευρώ ο απλός και 50 ο prive), απλό στην αρχή και στη συνέχεια prive. Ο απλός γίνεται σε απόμερους καναπέδες στις άρκη του μαγαζιού, σχετικά απομονωμένους ενώ ο prive σε ειδικό χώρο πίσο απο το μπάρ, ο οποίος θέλει ένα μικρό φρεσκαρισματάκι, ένεκα του ότι οι καναπέδες ήταν ελαφρώς σκισμένοι. Για να μην τα πολυλογω, το prive πολύ καλό, αφού υπήρξε full nude με ελεύθερα πιασίματα παντού, χωρίς δυσανασχέτηση της κοπέλας αλλά και φραπές, επομένως έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Τέλος μετά από επίσκεψη στις τουαλέτες, το επίδεδο καθαριότητας των οποίων βρισκόταν σε ικανοποιητικό βαθμό, αποχώρησα με την αίσθηση ότι είχα πραγματοποιήσει μια καλή επίσκεψη. Οταν αποφασίσω να ξαναεπισκεφτώ μαγαζί του είδους, θα είναι στις πρώτες μου επιλογές.

Αυτά είχα να πω, χωρίς να σημαίνει οτι μια ενδεχόμενη δική σας επίσκεψη θα έχει τα ανάλογα αποτελέσματα.

ΥΓ. Σχετικά με το parking πιστεύω οτι στα στένα πίσω απο το μαγαζί μπορεί κανείς να βρει σχετικά εύκολα.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 04, 2011
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού