Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 73 10
Στριπτιτζάδικα
135727
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
8.0
Χώρος
7.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καθυστέρησα να γράψω την κριτική μου, επειδή είχα προγραμματίσει κι άλλη επίσκεψη.Οπότε είπα, να γράψω και για τις δύο.Ο τίτλος της κριτικής μου, αναφέρεται στα 27 χιλιόμετρα που έπρεπε να διανύσω με τη μηχανή, για να πάω.Κι αν πας με ταξί, θα πρέπει να έχεις κανονίσει την επιστροφή σου από πριν.Το μαγαζί είναι αρκετά μεγάλο, με άνετους κια μεγάλους καναπέδες, αλλά υστερεί στο πριβέ.Το οποίο γίνεται σε ένα γωνιακό καναπέ, αλλά έχεις την υποψία, ότι ο πακιστανός ταμίας ρίχνει ματιές όση ώρα είσαι εκεί.Κι ότι όλο το μαγαζί έχει στρέψει την προσοχή του σε σένα.Γι αυτό και το 7άρι στη βαθμολογία και γι αυτό δε ρώτησα για τιμές κι υπηρεσίες.Από το σέρβις δεν είχαμε κάποιο παράπονο.
Τα κορίτσια την Πέμπτη ήταν πολύ περισσότερα σε αντίθεση με την Κυριακή που απουσίαζαν πολλές.Η Εύα ( πολύ καλός χορός ), η Μπέλλα, η Γιασμίν, η Όλγα, η Τανίτα ήταν από τις πολύ ωραίες παρουσίες του μαγαζιού.Κατά τη γνώμη μου όμως, η κορυφαία παρουσία είναι η Ντέλια ( ex Lido Palace ).Μια πανέμορφη, καστανή, με ύψος γύρω στο 1,80 Ρουμάνα, την οποία μπόρεσα να γνωρίσω και να κάνω κι ένα χορό μαζί της, όπου ήταν πολύ καλή.Επίσης, τιμήθηκε κι η Αντριάννα.Μια ξανθιά και τσαχπίνα ρουμάνα, με ωραίο σώμα και πολύ φιλική και διαχυτική μαζί μου.Αν το πριβέ ήταν πιο πριβέ, όπως π.χ. στο Λίντο, τότε σίγουρα θα πήγαινα μαζί της.Της εξήγησα το λόγο, που δε μπορούσα να πάω και το δέχτηκε, χωρίς να επιμείνει άλλο.Πρέπει να είναι φανταστική εκεί, αφού στον απλό χορό ήμουν έτοιμος να εκραγώ.Κι αυτός είναι ο λόγος που έβαλα αυτό το βαθμό.Οι υποσχέσεις της Εύας και της Αντριάννας, ότι θα περάσω υπέροχα.Πάντως, όση ώρα ήταν μαζί μου πέρασα πολύ καλά.Σε κάνει να νοιώθεις πολύ άνετα.
Περάσαμε πολύ καλά και σίγουρα θα ξαναπεράσω στο άμεσο μέλλον.
Τα κορίτσια την Πέμπτη ήταν πολύ περισσότερα σε αντίθεση με την Κυριακή που απουσίαζαν πολλές.Η Εύα ( πολύ καλός χορός ), η Μπέλλα, η Γιασμίν, η Όλγα, η Τανίτα ήταν από τις πολύ ωραίες παρουσίες του μαγαζιού.Κατά τη γνώμη μου όμως, η κορυφαία παρουσία είναι η Ντέλια ( ex Lido Palace ).Μια πανέμορφη, καστανή, με ύψος γύρω στο 1,80 Ρουμάνα, την οποία μπόρεσα να γνωρίσω και να κάνω κι ένα χορό μαζί της, όπου ήταν πολύ καλή.Επίσης, τιμήθηκε κι η Αντριάννα.Μια ξανθιά και τσαχπίνα ρουμάνα, με ωραίο σώμα και πολύ φιλική και διαχυτική μαζί μου.Αν το πριβέ ήταν πιο πριβέ, όπως π.χ. στο Λίντο, τότε σίγουρα θα πήγαινα μαζί της.Της εξήγησα το λόγο, που δε μπορούσα να πάω και το δέχτηκε, χωρίς να επιμείνει άλλο.Πρέπει να είναι φανταστική εκεί, αφού στον απλό χορό ήμουν έτοιμος να εκραγώ.Κι αυτός είναι ο λόγος που έβαλα αυτό το βαθμό.Οι υποσχέσεις της Εύας και της Αντριάννας, ότι θα περάσω υπέροχα.Πάντως, όση ώρα ήταν μαζί μου πέρασα πολύ καλά.Σε κάνει να νοιώθεις πολύ άνετα.
Περάσαμε πολύ καλά και σίγουρα θα ξαναπεράσω στο άμεσο μέλλον.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2011
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού