Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα 197713
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

7.0
Μουσική

4.0
Ποιότητα ποτών

9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μετά από λίγο καιρό κατηφόρησα με παρέα στο Λίντο, για κάτι διαφορετικό.Είχε αρκετό κόσμο.Όχι βέβαια τον πανικό που γινόταν ΠΣΚ παλαιότερα, αλλά τόσο όσο να περάσεις καλά, χωρίς να στριμώχνεσαι με τους δίπλα.
Τα κορίτσια που δούλευαν πολλά, για όλα τα γούστα.Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι πολλές καινούργες παρουσίες.Οπότε, υπήρχε ποικιλία και δυνατότητες επιλογής.Από τις παλιές παρουσίες έχω να θυμηθώ τις :
- Ρομπέρτα, πολύ όμορφη μελαχρινή με εκπληκτικό σώμα Ρουμάνα, που συστήνεται ως Ιταλίδα.
- Έρρικα, πρώην Αλκατράζ.
- Όλγα, ξανθό μιλφ, που φορούσε ένα ωραίο μαύρο φόρεμα.
- Άντα, πολύ ωραία μελαχρινή από το στήθος και κάτω, που έκανε σόου σόλο με το δονητή της.Το στήθος της είναι σιλικονάτο.Άσχημο, απαίσιο, πρισμένο με ορατές τις ουλές στις θηλές από την επέμβαση.Έχει όμως σκυλέ και πρόστυχο πρόσωπο, πολύ ωραίο και σφιχτό κωλαράκι κι επιπλέον πίρσινγκ στην κλειτορίδα, κάτι που μ'αρέσει πολύ.
- Αλίκη, Χουανίτα, Αμίρα, Αλεξάνδρα Καλιφόρνια, Τρέισυ, Σόνια.
Οι καινούργες κοπέλες ήταν :
- Ναταλί, μια όμορφη ξανθούλα, με καρεδάκι Ρουμάνα, με πολύ ωραίο και σφιχτό σώμα.
- Μάγια, ένα γλυκούτσικο μωράκι από κάποια απ'τις βαλτικές χώρες, αν θυμάμαι καλά.
- Λούσι, ξανθιά απ'την Πολωνία, η οποία προσφέρθηκε να παίξει με το πουλάκι μου.
- Έλενα, Εμμανουέλα, Γιασμίν κι οι τρεις μελαχρινές.
Πήρα δύο χωρούς με τις Ρομπέρτα και Ναταλί.Έμεινα ικανοποιημένος περισσότερο απ'την Ναταλί.Όχι ότι Η Ρομπέρτα δεν ήταν καλή, αλλά η Ναταλί μ'άρεσε περισσότερο.Μας ενόχλησε, ιδιαίτερα από ένα σημείο και πέρα, η πολύ κακή ποιότητα του ήχου.Τα ηχεία μπουκώνανε και μουγκρίζανε σε σημείο να πονέσει το κεφάλι μας.Ο dj ανακοίνωσε κι ένα σόου με την Τζούλια τις επόμενες μέρες.Όσοι ενδιαφέρεστε, να το έχετε υπ'όψιν.
Πριν να κλείσω θέλω να πω και κάτι άλλο.Διαβάζω συχνά κριτικές, που αναφέρονται στις κοπέλες με το χαρακτηρισμό "μπάζα".Ο οποίος με βρίσκει αντίθετο.Τί θα πει μπάζα;Πιστεύω, ότι αυτές είναι οι κοπέλες, τις οποίες βλέπουμε το πρωΐ ή το μεσημέρι στο δρόμο, τρέχουν τα σάλια μας, αρχίζουν τα σχόλια, τα σφυρίγματα και τα πειράγματα.Και μόλις μπαίνουμε σε κάποιο στριπ κλαμπ μετατρέπονται σε μπάζα;Δεν το δέχομαι.Σίγουρα, η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενικό κριτίριο για τον καθένα μας.Σίγουρα, όταν πηγαίνουμε σε τέτοια μαγαζιά ή σε στούντιο ψάχνουμε κάποια κοπέλα πολύ όμορφη, με πολύ ωραία χαρακτηριστικά, ίσως εντελώς διαφορετική απ' αυτήν που πιθανόν να είναι μαζί μας.Αυτό το δέχομαι.Αλλά, αυτό είναι διαφορετικό απ'το να κολλάμε ταμπέλες άσχημες, θέλοντας να πάρουμε τα αίμα μας πίσω.Αν δεν μας αρέσουν οι κοπέλες, μπορούμε να αρνηθούμε.Εμένα προσωπικά, δε με πίεσε κάποια χθες.Όταν αρνιόμουν, έφευγαν.Αυτά είχα να πω.
Καλή διασκέδαση σε όλους.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2011
Manager69
Σπουδαίος
111
Πόντοι:
3.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού