Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 183 10
Στριπτιτζάδικα 319989
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοριτσιών
 
10.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
5.0
Ποιότητα ποτών
 
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χθεσινή επίσκεψη με Cheyenne και Pitsirikos1. Είπαμε να πάμε για ποτό και αντί να πάμε σε ένα απλό μπαρ, καταλήξαμε στο Alcatraz, μιας και ο Cheyenne δεν το είχε ξαναεπισκευθεί.

Αρχικά να πω ότι η βαθμολογία για το πριβέ είναι υποθετική, καθώς δεν έχω πάρει πριβέ, και το 10 στο πάρκινγκ είναι πρώτον για είναι καθημερινή και δεύτερον έχω βρει το κόλπο στην περιοχή Κουλ

Αρκετός κόσμος για καθημερινή, περίπου 15 - 20 εργαζόμενες κοπέλες. Εμφάνιση κοριτσιών μοντελέ, κατ' εμέ όλες πολύ όμορφες. Συνέχεια κινούνται στα τραπέζια, προτείνοντας "χουρό", αν και κάποιες είναι λίγο φορτικές. Προσωπικό καλό και εξυπηρετικό.

Κατά τη μια και κάτι υπήρξε και το πρώτο show - δεύτερο δεν προλάβαμε -, το οποίο ήταν το λιγότερο γελοίο, με αποτέλεσμα μόλις ολοκληρώθηκε να υπάρξει χαρακτηριστική αποστροφή του προσώπου του Cheyenne βλέποντας τα όσα είχαν προηγηθεί Γλώσσα O Pitsirikos1 αντέδρασε απλά με ένα μειδίαμα απόρριψης.

Προσωπικά, από όλες τις κοπέλες προτίμησα να πάω με την Ξένια για χορό, μιας και "τυφλώθηκα" από το άρωμα της - έχω ένα ζήτημα με αυτό Σπασίκλας -. Η Ξένια, μελαχρινή Ρωσίδα με πολύ ωραίο σώμα και όμορφο πρόσωπο. Για όλη τη διάρκεια του χορού ήταν χαμογελαστή, προτρέποντας με συνέχεια να της χουφτώνω πότε τον κώλο και πότε το στήθος της. Καμία βιασύνη και όταν ξαναπάω θα την ξανατιμήσω, ίσως και σε πριβέ.

Αυτά...

Υ.Γ που χάθηκε ο pathos gia ta temaxia ; Χμμμ;

Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
165
Likes:
5.204
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού