Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 55 10
Στριπτιτζάδικα 103217
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοριτσιών

9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

9.0
Χώρος

6.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επισκεψη στο εν λογω ιδρυμα εχθες Παρασκευη. Ισως θα επρεπε να περιμενω 1 ημερα γιατι σημερα και αυριο εχει Μασκε Παρτυ και θα γινει της ακολασιας άλλα δεν το ηξερα Το εμαθα εκει. Λοιπον Parking αν και Παρασκευη βρηκα σχετικα ευκολα στο γνωστο παρκακι απεναντι απο το μαγαζι. Αρκετες κοπελλες και ολες πανω απο το μεσο ορο εως μουναρες. Αρκετες νεες παρουσιες Το κεφι δεν μπορω να πω οτι ηταν ανεβασμενο αλλα ουτε και χαλαρα Νορμαλ πραγματα. Χοροι στη πιστα κανονικα χωρις τιποτε το ιδιαιτερο. Κερασαμε Ερικα καλο ρουμανακι με πολυ μπλα μπλα Νταρια ενα μικρο ρωσιδακι πολλα υποσχομενο με ενα καταπληκτικα απαλο δερμα Λαουρα παλια γνωστη καραβανα στα στριπ και μια καινουργια μορενα ή καπως ετσι που συστηθηκε απο Ιταλια άλλα μαλλον προς Βουλγαρια ή Αλβανια μερια μου εκανε εμενα. Η τελευταια σημειωτεον δεν ειναι αυτο που θα λεγαμε ομορφη άλλα ειναι σκετη καβλα και στη παρεα και στο χορο. Το εχει μεσα της η κοπελλα και στ αρχιδια μου απο οπου και αν ειναι.
Πριβε 50 ποτο για εμας 10 ευρω Προσωπικα το ποτο το δικο μου ητανε καθαρο άλλα εχω ακουσει πολλη μουρμουρα απο συναγωνιστες για μπομπες το τελευταιο διαστημα οποτε κραταω επιφυλαξη.
Show δεν ειχε άλλα δεν πηγαινω για σοου σε αυτο το μαγαζι Ειναι άλλο στυλ Για οποιον θελει σοου ανεπιφυλακτα Συγγρου ή στο ομοσταυλο ΣΤΑΡ που δεν παιζεται στα σοου
Το μαγαζι δεν εχει κανει τιποτε άλλαγες οπως το ηξερα με τα γνωστα προβληματα του χωρου, άλλα ισως και επειδη ειναι μικρο εχει και αυτη τη πιο οικεια ατμοσφαιρα που δεν εχουν αλλα μαγαζια. Προσωπικο ευγενεστατο και γρηγορο Πισω απο το Μπαρ ενα παλληκαρι πολυ τζαμι που κατεχει τη δουλεια και ειναι και ωραιο τυπακι. Να ειναι καλα πεθαναμε στο γελιο με τις ατακες του
Μουσικη μια απο τα ιδια Τιποτε το ιδιαιτερο ευτυχως δεν παιζουν οπως παλια που σου ξυριζαν τα αυτια με την ενταση.
Θα προσπαθησω αν κατσει να παω και τη Κυριακη στο Παρτυ γιατι απο προηγουμενα χρονια που ειχα παει αξιζει γινεται της τρελλης ειδικα αργα που εχουν πιει οι γκομενες και εχουν γινει ντιρλα οποτε θα ενημερωσω

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2011
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού