Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα
208318
Γενική βαθμολογία
3.2
Εμφάνιση κοριτσιών
5.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
4.0
Χορός κοριτσιών (privé)
1.0
Χώρος
5.0
Μουσική
5.0
Ποιότητα ποτών
1.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Μετά απο παρακίνηση της παρέας καταλήξαμε στο εν λόγω μαγαζί, η πρώτη εντύπωση θετική μιας και στην είσοδο πολύ ευγενικο το προσωπικό που μας συνόδευσε στον κύριο χώρο του καταστήματος, μετά μας παρέλαβε ενα γκαρσόνι και μας έβαλε σε πλαινό τραπέζι με θέα...... την κολόνα. Δυστυχώς η πίστα δεν είναι υπερυψωμένη, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δούμε το σοου. Η μουσική καλή αλλα ο dj ακόμα καλύτερος μιας και είναι πολυ καλτ πρόσωπο. Τα κορίτσια πολύ μετρια κατα την γνώμη μου, μιας και είναι πιο αδύνατες κι απο τον στύλο που χορεύουνε εκτος απο 2 εξαιρεσεις, για βυζοπούλες δεν το συζητω στις 30 (νομιζω που εχει το μαγαζι) οι 2 να είχαν στήθος μεγαλύτερο του 2.Επίσης οι κοπέλες, τα κορίτσια της παρέας μας τα σνομπαρανε πάρα πολυ, αλλα και γενικα το τραπέζι μας, κάτι που το παρατήρησα οτι γινόταν σε οσα τραπέζια υπήρχαν κοπέλες.
Για τα ποτά δεν έχω να πω τίποτα μιας και ήταν μολοτωφ.
Ηπιαμε το ποτάκι μας και την καναμε με ελαφρα.... Δεν νομιζω να ξαναπάω εκτός αν μου πούνε οτι αλλαξε κατι.
Για τα ποτά δεν έχω να πω τίποτα μιας και ήταν μολοτωφ.
Ηπιαμε το ποτάκι μας και την καναμε με ελαφρα.... Δεν νομιζω να ξαναπάω εκτός αν μου πούνε οτι αλλαξε κατι.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2011
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού