Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 55 10
Στριπτιτζάδικα 103242
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

6.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Λοιπόν, τα καλά πρώτα... Απίστευτες κοπέλες... κυκλοφορούν γυμνές, δεν υπάρχει περίπτωση να τους αντισταθείς... πολύ καυλιάρες....τρελό σόου με δονητές κλπ.... αν πάρεις σπέσιαλ σου κάνουν πολλά πάρα πολλά, εμένα μου τον ψιλοέγλυψε λίγο στην άκρη (κρυφά βέβαια μην την δουν)...
τα κακά τώρα.... μου λέει το καριολάκι '' έλα πάμε για χορό'' αυτο... τίποτα άλλο... και πήγαμε... προβληματίστηκα βέβαια που καθόταν αρκετή ώρα αλλά είπα ότι θα είναι τακτική του μαγαζιού...
όταν τελειώσαμε έρχεται ο τυπάκος και μου ζητάει 50 ευρώ... διαμαρτυρήθηκα λέγοντάς του ότι δεν είπαμε για σπέσιαλ... μου λέει ''ναι αλλά αφού έκατσες τόση ώρα σπέσιαλ είναι''..... ήθελα να κρατήσω την ψυχραιμία μου γιατί δεν με έπαιρνε κι όλας εκεί μέσα να κάνω τσαμπουκά... του είπα ευγενικά να μου φέρει το αφεντικό του... τέλος πάντων με τα πολλά κάναμε συμβιβασμό στα 25 ευρώ..
Συμπέρασμα: ενώ γενικά ήταν από τα καλύτερα που έχω πάει από άποψη γυναικών, δεν πρόκειται να ξαναδώσω τα λεφτά μου εκεί πέρα...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2011
Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Δεκεμβρίου, 2011
γενικα ο χορος-πριβε χρειαζεται προσοχη, καμια φορα φροντιζει και
η κοπελα να χασουμε αισθηση χρονου η' πολυ σωστα ο σερβιτορος το παει ολα
για ολα και το μαγαζι μπαινει στο τρυπακι να τον καλυψει ανεξαρτητα αμα
ξερει τι εχει γινει. εξαιρεση ειναι αμα το ιδιο το μαγαζι κανει "κολπακια".
τσαμπουκα δεν χρειαζεται σιγουρα με τιποτα, οχι τοσο οτι δεν σε
περνει να κανεις, αλλα μετα θα βγεις και νομιμα ανεπιθυμητος και δεν αξιζει. θεμα
ειναι οτι αμα το πας στο αγριο μπορει και να τις φας, εχουν τις διακριτικες σκοτεινες
γωνιες τους αυτοι, ξερουν. Επισης θα βγουν και απο πανω επικαλωντας
την "ακραια κατασταση μεθης".
πιο διακριτικοι τροποι ειναι να ζητησεις αστυνομια με σκοπο να κανονισει τον
ελεγχο της ταμεικης καταστασης του μαγαζιου το επομενο πρωι....."δεν πηρα ρεστα", "δεν κοβουν αποδειξης",
"με απειλησαν".......και οτι γινει
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1