Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 8 10
Στριπτιτζάδικα
34425
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοριτσιών
3.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
3.0
Χορός κοριτσιών (privé)
3.0
Χώρος
6.0
Μουσική
6.0
Ποιότητα ποτών
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Μετά από ποτό σε μπαρ πλησίον του Χίλτον, ο κολλητός μου είχε την ιδέα να ρίξουμε μια ματιά στο Babes, στο οποίο είχα να πατήσω χρόνια..
Πάρκινγκ, όλο και κάπου θα βρείτε(αν πάτε)..
Χώρος οφείλω να ομολογήσω συμπαθητικός,ωραίος φωτισμός ,καλή μουσική.Ποτό 12 ευρώ,χορός 12.Πελάτες εμείς και άλλοι 4.
Χορός στην πίστα ,δε μπορώ να πω κάτι διότι στα 37 λεπτά που καθήσαμε δεν είδαμε ούτε ένα!
Κοπέλες 5-6(2 έγχρωμες), ούτε μία δεν πλησίαζε τα στάνταρ μου..
Δε θα έγραφα κριτική,αλλά βγαίνοντας μας ρώτησε μια παρέα νεαρών, τί παίζει και κατευθύναμε τα παιδιά στο κοντινό
Ritorno!!
Το μαγαζί δε μπορεί να θεωρηθεί στριπ, μάλλον κάτι σα μπαρ συντροφιάς(κωλόμπαρο),που πιθανόν κάποια στιγμή να ανεβαίνει κάποια κοπέλα γ΄ διαλογής για να χορέψει..
Συμπέρασμα? Μακριά!
Πάρκινγκ, όλο και κάπου θα βρείτε(αν πάτε)..
Χώρος οφείλω να ομολογήσω συμπαθητικός,ωραίος φωτισμός ,καλή μουσική.Ποτό 12 ευρώ,χορός 12.Πελάτες εμείς και άλλοι 4.
Χορός στην πίστα ,δε μπορώ να πω κάτι διότι στα 37 λεπτά που καθήσαμε δεν είδαμε ούτε ένα!
Κοπέλες 5-6(2 έγχρωμες), ούτε μία δεν πλησίαζε τα στάνταρ μου..
Δε θα έγραφα κριτική,αλλά βγαίνοντας μας ρώτησε μια παρέα νεαρών, τί παίζει και κατευθύναμε τα παιδιά στο κοντινό
Ritorno!!
Το μαγαζί δε μπορεί να θεωρηθεί στριπ, μάλλον κάτι σα μπαρ συντροφιάς(κωλόμπαρο),που πιθανόν κάποια στιγμή να ανεβαίνει κάποια κοπέλα γ΄ διαλογής για να χορέψει..
Συμπέρασμα? Μακριά!
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2011
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
γνωστες του αντικειμενου, σιγουρα εχουν το
know how ενος κωλομπαρου.
του λειπουν τα χαρακτηριστικα ενος στριπ