Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 84 10
Στριπτιτζάδικα
126819
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
10.0
Χορός κοριτσιών (privé)
10.0
Χώρος
10.0
Μουσική
10.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η συγκεκριμένη κριτική αποτελεί συνέχεια της προ εβδομάδος κριτικής μου για το μαγαζί. Η επιστροφή έγινε για να δοκιμαστεί το prive του μαγαζιού.
Στην προηγούμενη κριτική να προσθέσω τα ακόλουθα. Χορός κοριτσιών full nude στην πίστα. Επίσης ο dj κορυφή, με πολύ ωραίες ατάκες και πολύ καλή μουσική που φτιάχνει ωραία ατμόσφαιρα στο μαγαζί.
Τα υπόλοιπα δεδομένα δεν άλλαξαν. Κορυφαίο προσωπικό, με ευγένεια, δύσκολο πάρκινγκ και εμφάνιση κοριτσιών πολύ ανεβασμένη χωρίς παχάκια και κυτταρίτιδες όπως σε άλλα μαγαζιά.
Prive με Άνκα. Το κορίτσι είναι σούπερ Μελαχρινούλα, ύψος 1.65, με προσωπάκι για να το ερωτευθείς. Στο χορό απίστευτη, μου χόρεψε ξυπόλητη, το οποίο με καύλωσε απίστευτα.
Χώρος prive με πολυθρόνα και άνεση για το χορό με το κορίτσι.
Κορυφαίο μαγαζί, που θα προτιμηθεί ξανά και ξανά.
Στην προηγούμενη κριτική να προσθέσω τα ακόλουθα. Χορός κοριτσιών full nude στην πίστα. Επίσης ο dj κορυφή, με πολύ ωραίες ατάκες και πολύ καλή μουσική που φτιάχνει ωραία ατμόσφαιρα στο μαγαζί.
Τα υπόλοιπα δεδομένα δεν άλλαξαν. Κορυφαίο προσωπικό, με ευγένεια, δύσκολο πάρκινγκ και εμφάνιση κοριτσιών πολύ ανεβασμένη χωρίς παχάκια και κυτταρίτιδες όπως σε άλλα μαγαζιά.
Prive με Άνκα. Το κορίτσι είναι σούπερ Μελαχρινούλα, ύψος 1.65, με προσωπάκι για να το ερωτευθείς. Στο χορό απίστευτη, μου χόρεψε ξυπόλητη, το οποίο με καύλωσε απίστευτα.
Χώρος prive με πολυθρόνα και άνεση για το χορό με το κορίτσι.
Κορυφαίο μαγαζί, που θα προτιμηθεί ξανά και ξανά.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2011
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού