Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα
197713
Γενική βαθμολογία
5.4
Εμφάνιση κοριτσιών
5.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
3.0
Χορός κοριτσιών (privé)
9.0
Χώρος
8.0
Μουσική
6.0
Ποιότητα ποτών
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
οτι και να πώ δεν μπορεί κάποιος έυκολα να καταλάβει την κατιούσα που έχει πάρει το ίδρυμα.....μιλάμε για την απόλυτη ξενέρα...αν δεν ήταν και οι μαύρες καλλονές που έχει(τρέησι,ναόμι και μια καινούρια νομίζω βέρα) και 1-2 πολύ καυλες λευκές(την μαρίνα την ρουμάνα κυρίως)το μαγαζί θα ήταν μπαζοκομείο......ακόμη κυκλοφορούν κάτι λατόγιες,κάτι τζένιφερ,κάτι μαρλέν,κάτι γκαμπριέλλες,κάτι αλίκες,κάτι σόνιες(τί μπάζο είναι αυτό),κάτι αλεξάνδρα καλιφόρνια(εδώ γελάμε)κάτι άθλια μπάζα μιλφοειδή!.Μιλάμε χάλια μαύρα...!!!!!!!!Αν ήταν και η αμίρα,με την κλουντια θα κάναμε γαμώ τα μπαζοκομεία....Πού είναι η σάσα πού είναι η ρωξάνη,πού είναι η πάολα η μιλφάρα με τις πριβεδάρες της,που?που?που?Πάει το μαγαζί βιώνει την απόλυτη κατιούσα.Μακάρι να ανατραπούν τα πράγματα και να βελτιωθεί η κατάσταση γιατί ειναι πολύ χάλια τα μουνιά που έχει.Σύν ότι έχει ένα εξτρα μείον που χαλάει την όλη φαση από πάντα...έχει πολύ αρνητική ενεργεια σαν μερος...Ρόστερ?αντε να κανουμε ενα μικρο λογω παλιων καλων ημερων
1)Τρέησυ
2)Ναομι
3)Σοφία
4)Ωραία μαύρη νομιζω Βερα μοιάζει με την παλιά Ιζαμπέλλα
5)Λατόγια και τερματίσαμε με τις μπλάκ μάτζικ γούμαν
6)αλεξάνδρα καλιφόρνια(τί μαλακω υπαρξη ειναι δαύτη?)
7)αλίκη
8)βίκυ-λάουρα από πρωην λολίτα(δυστυχώς γιοκ πριβε)
9)μαρλέν(χαλι μαυρο...πώς την γαμάτε ρε παιδιά,απορία)
10)τζενιφερ(50 κεταπ μουτάντα)
11)σόνια(χαλι μαυρο)
12)βαλέρια(γλυκο ρουμανακι με πολυ ωραιους βυζους
13)βικυ(βυζαρες,αλλα γενικα δεν μου αρεσει η φατσα της
14)χουανιτα
15)μαρια
16)μαρινα ρουμανα γκαύλααααα
17)ενα απιστευτο μπαζο μιλφ απο παλια(εχει γυρισει παρα πολλα ιδρυματα,σιγουρα ηταν στα αφροδιτακια παλιοτερα και ισως καποτε και νταιαμοντ ντολλς
18)ένας ξανθός παλαιστής ψηλός που μου είπε οτι ειναι γυναικα και οτι θελει να την κερασω ποτο!ομολογω οτι ξαφνιάστηκα γιατι το πιστεψε σε μια φαση οτι αρεσει....
19)γκαμπριέλλα ο παλαίμαχος παλαιστής της ελληνορωμαικής
1)Τρέησυ
2)Ναομι
3)Σοφία
4)Ωραία μαύρη νομιζω Βερα μοιάζει με την παλιά Ιζαμπέλλα
5)Λατόγια και τερματίσαμε με τις μπλάκ μάτζικ γούμαν
6)αλεξάνδρα καλιφόρνια(τί μαλακω υπαρξη ειναι δαύτη?)
7)αλίκη
8)βίκυ-λάουρα από πρωην λολίτα(δυστυχώς γιοκ πριβε)
9)μαρλέν(χαλι μαυρο...πώς την γαμάτε ρε παιδιά,απορία)
10)τζενιφερ(50 κεταπ μουτάντα)
11)σόνια(χαλι μαυρο)
12)βαλέρια(γλυκο ρουμανακι με πολυ ωραιους βυζους
13)βικυ(βυζαρες,αλλα γενικα δεν μου αρεσει η φατσα της
14)χουανιτα
15)μαρια
16)μαρινα ρουμανα γκαύλααααα
17)ενα απιστευτο μπαζο μιλφ απο παλια(εχει γυρισει παρα πολλα ιδρυματα,σιγουρα ηταν στα αφροδιτακια παλιοτερα και ισως καποτε και νταιαμοντ ντολλς
18)ένας ξανθός παλαιστής ψηλός που μου είπε οτι ειναι γυναικα και οτι θελει να την κερασω ποτο!ομολογω οτι ξαφνιάστηκα γιατι το πιστεψε σε μια φαση οτι αρεσει....
19)γκαμπριέλλα ο παλαίμαχος παλαιστής της ελληνορωμαικής
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2011
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού