Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 73 10
Στριπτιτζάδικα
135727
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
10.0
Χώρος
9.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μπορεί πλέον να επιδίδομαι & σε άλλα σπορ (σπιτάκια, στούντιο κ.λπ.) αλλά ποτέ δε λησμονώ τα παλιά μου λημέρια (strip clubs) & ας μην είναι πλέον της μόδας με αποτέλεσμα όσοι τα οργώναμε πριν 10 χρόνια πλέον να νιώθουμε μελαγχολία... Κλασσική λοιπόν επετειακή χριστουγεννιάτικη επίσκεψη στις 30/12 σε ένα απ' τα αγαπημένα μου στριπτιζάδικα τo Raspoutin. Είχα ξαναπάει πριν από ένα μήνα στο ίδρυμα με παρέα που περιελάμβανε μάλιστα & γυναίκες & είχε τρελό χαβαλέ αλλά επειδή είχα καθήσει λίγο & λόγω γυναικείας παρέας είχα καταφέρει να κάνω μόνο ένα χορό κι αυτόν στη ζούλα, θεώρησα σωστό να μη δημοσιεύσω τότε κριτική αλλά να ξαναπάω μες τα Χριστούγεννα καθώς μου είχε κάνει αρκετή εντύπωση & μου είχε δώσει την εντύπωση ότι είχε βελτιωθεί σαν μαγαζί. Και δε διαψεύστηκα! Το μαγαζί παιδιά έχει ανέβει σκαλοπάτια κατ' εμέ καθώς είναι πολύ λιγότερη η σιλικόνη που κυκλοφορεί, οι χοροί στην πίστα είναι πλέον full nude σχεδόν απ' όλες τις κοπέλες & επιπλέον έχει προστεθεί ένα απίστευτο λεσβιακό στο πρόγραμμα παρ' ότι τα show είναι ελάχιστα (προσωπικά εμένα αυτό δε με χαλάει). Για να αρχίσω όμως απ' τα επουσιώδη πρόσβαση ΠΟΛΥ δύσκολη μέχρι να τη μάθεις, το μαγαζί είναι κυριολεκτικά κρυμμένο & η εύρεσή του από μη κατοίκους βορείων προαστίων είναι σχεδόν αδύνατη. Πλην όμως το parking είναι πανεύκολη υπόθεση & αυτό συγκαταλέγεται στα θετικά αν λάβουμε υπ' όψη μας το σιχτίρισμα που ρίχνουμε μέχρι να βρούμε θέση στα - παρηκμασμένα πλέον - στριπτιζάδικα της Συγγρού, της Μιχαλακοπούλου ή στο all time classic Erotica στην Αχαρνών. Ο χώρος πολύ καλός κατ' εμέ απ' της άποψης ότι δεν έχει τυφλά σημεία, είναι μικρός με καλή θέα στην πίστα & τραπέζι βρίσκει κανείς αρκετά αβίαστα ειδικά αν πάει αργά. Το προσωπικό Ο.Κ. & ειδικά ο Πακιστανός στην πληρωμή των χορών, τα ποτά καθαρά & η μουσική ικανοποιητική αν & έχω συναντήσει & πολύ καλύτερους dj στην πολυετή καριέρα μου σ' αυτά τα ευαγή ιδρύματα. Όσον αφορά τώρα τα κορίτσια αυτό που με ξάφνιασε ευχάριστα είναι ότι πλέον υπάρχουν στο μαγαζί γύρω στα 5 ΑΧΤΥΠΗΤΑ τεμάχια & λείπουν ΕΝΤΕΛΩΣ τα πολύ μπάζα. Οι κοπέλες δε βαριούνται εκτός από μερικές ντίβες & γυρίζουν συνέχεια στα τραπέζια & είναι σχετικά ευγενικές οι περισσότερες, στα γνωστά standards βέβαια. Την προηγούμενη φορά που είχα πάει πριν ένα μήνα είχα πάρει για χορό μια μαύρη τούμπανο απ' τις δύο που είναι στο μαγαζί απ' την οποία είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος (γιατί οι μαύρες αρκετά συχνά είναι μούφα) & σήμερα πήρα τη Μισέλ, μια ντίβα που είχα βάλει στο μάτι απ' την προηγούμενη φορά με ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζιά σιλικονάτα βέβαια, μια Βραζιλιάνα την Τζούλια με πολύ ωραίο κορμάκι & σκουλαρίκι κρεμαστό στον αφαλό & tattoo στην κοιλιά & μία 35άρα ξανθιά με ωραία φυσικά βυζιά λίγο κρεμαστά της οποίας το όνομα δε θυμάμαι αλλά είναι η μοναδική στο μαγαζί που αυτές τις μέρες φοράει στολή αγιοβασιλίτσας Ο χορός της Μισέλ μέτριος, τρίβει συνέχεια τον πούτσο με το χέρι της αλλά δεν πολυκουνιέται, επίσης στήνεται με τρόπο που να μην έχει κάποιος τη δυνατότητα να χουφτώνει άνετα τα βυζιά της αλλά το τιτανοτεράστιο μέγεθός τους & η ρόγα αποζημιώνει τον οποιονδήποτε. Ο χορός της Τζούλιας της βραζιλιάνας ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ. Έχω πάει την τελευταία δεκαετία σε 35 στριπτιζάδικα & τέτοιο χορό δε μου έχουν κάνει ποτέ, μιλάμε για μεγάλη καβλιάρα με τρελές εναλλαγές στις στάσεις, φαντασία, πρωτοτυπία, γενικά μπορεί να κάνει turbo τον οποιονδήποτε, το μετάνιωσα πολύ που δεν την πήρα για prive... Ο χορός της τελευταίας 35άρας ξανθιάς που πήρα επίσης πολύ ικανοποιητικός, γενικά οι κοπέλες στο χορό ιδρώνουν & δεν κοροϊδεύουν. Κοινός τόπος όλων; ΤΑ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ. 3 πήρα για χορό σήμερα & μου έριξαν & οι τρεις γλωσσόφιλα & μάλιστα παθιάρικα που διαρκούν, μου έχει τύχει αρκετές φορές από μεμονωμένες κοπέλες σε τέτοια μαγαζιά αλλά τόσο συστηματικά πουθενά... Τέλος οι χοροί στην πίστα όχι με πολλή φαντασία αλλά σχεδόν όλες κάνουν full nude που είναι πολύ σημαντικό... Επίσης το λεσβιακό είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ & γίνεται όχι από μπαζάκια όπως στα περισσότερα μαγαζιά αλλά απ' τα δύο καλύτερα μουνιά του μαγαζιού & περιλαμβάνει γλειφομούνια, γλειφοκώλια, παθιάρικα γλωσσόφιλα & δε συμμαζεύεται με εκρηκτικό αποτέλεσμα παρ' ότι λείπουν οι σαντιγές κ.λπ. Εν τέλει έμεινα πολύ ευχαριστημένος απ' το μαγαζί & σίγουρα θα ξαναπάω, αγνοώ την τύχη του θυγατρικού "Mousses" που έχω να πάω δυο χρόνια αλλά το συγκεκριμένο καλά κρατεί. Βαθμό 9 στη σχέση ποιότητας - κόστους έβαλα μόνο & μόνο για την τιμή του απλού χορού που είναι στα 12 ευρώ & εν μέσω κρίσης & απ' τη στιγμή που υπάρχουν μαγαζάρες σαν το Erotica που τον έχουν στα 10 ευρώ θεωρώ ότι τόσο έπρεπε να έχει παντού.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2010
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού