Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 183 10
Στριπτιτζάδικα 319989
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοριτσιών
 
9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
9.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
8.0
Χώρος
 
9.0
Μουσική
 
10.0
Ποιότητα ποτών
 
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κατόπιν παροτρύνσεως εχθρών και φίλων επισκέφθηκα με άλλους 3 συναγωνιστές το εν λόγω μαγαζί και πολύ συνοπτικά να πώ ότι ....
α) Άν και έχω αφήσει πίσω μου τα μπαράκια εδώ και καιρό το εν λόγω μαγαζί με την ποιότητα των τεμαχίων του με έβαλε σε τσίτια..Γύρω στα 20 κομμάτια που το λιγότερο κολάζουν και επίσης από ότι έμαθα κάμποσες από αυτές αλλάζουν κάθε μέρα.
β)Όλο το προσωπικό κάνει ότι μπορεί ώστε και να είναι ευχαριστημένος ο πελάτης αλλά και να μην παραγνωριστεί..ειδικά με το θήλυ προσωπικό.
γ) Ο χώρος και το πρόγραμμα προσεγμένο και βοηθάει ώστε να τα αφήσεις όλα στην είσοδο(και τις σκοτούρες και τα μετρητά Χμμμ;)

Παράλληλα όμως πολύ άρπα κόλα πριβέ(λόγω μικρού χώρου και φόρτου εργασίας)αλλά και ένας στυγνός επαγγελματισμός που με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται παρά μόνο σε όσους έχουν περάσει κάμποσα βράδια σε παρόμοια μαγαζιά.

Εν κατακλείδι η συμβουλή μου..μαζευτείτε όμορφη παρέα ,πάρτε ένα μπουκαλάκι και αράξτε και απολαύστε το σόου που κυριολεκτικά ώρες ώρες είναι μοναδικό για την αθήνα..αλλά και την μουσική που είναι τέλεια. Μην μασάτε απο την περατζάδα των κοριτσιών και αν εν τέλει πάρετε χορό(που ειναι σχεδόν σίγουρο) διαλέξτε αυτήν που δεν σας γεμίζει μόνο το μάτι αλλά ασχολήθηκε περισσότερο και ποιοτικότερα μαζί σας .Το μαγαζί είναι εργοδότης μερικών απο τις μεγαλύτερες καύλες στην αθήνα και λίγο κουβεντούλα ίσως βγάλει και τίποτα παραπάνω.
Για όσους π[άντως επιθυμούν περισσότερη προσοχή απο τα κορίτσια θα συνιστούσα το μαγαζί στην μιχαλακοπούλου η τις ''πριγκίπισσες'' στην παραλιακή .Αλλά όπως και να χει το εν λόγω μαγαζί είναι το καλύτερο απο όλα όσον αφορα την ποιότητα-ποσότητα τεμαχίων αλλά και αυτό με το καλύτερο stage.

Υ.Γ. η κοντές του μαγαζιού είναι ολα τα λεφταΚουλ

καλές γιορτές σε όλους

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2010
Μέλος
Εγγραφή:
8 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού