Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 55 10
Στριπτιτζάδικα 103242
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

6.0
Χώρος

6.0
Μουσική

5.0
Ποιότητα ποτών

5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είσοδος 15 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του ποτού το οποίο δέν ήταν μπόμπα.Χώρος τυπικός ,διακοσμημένος χριστουγενιάτικα.Υπήρχαν επίσης 2 οθόνες (μικρές σχετικά) που έδειχναν την πίστα..Στον πίσω χώρο, που γινόντουσαν οι χοροί, είχαν τοποθετηθεί κάτι σαν κρόσσια (για να μη φαίνονται φόρα παρτίδα τα κατα τη διάρκεια των χορών τεκταινόμενα). Αγαπητοί συναγωνιστές ένα σας λέω, με το που δόθηκε το σήμα έναρξης ζουζουνισμού (ελάχιστα μετά τις 12) υπήρξε πλημμυρίδα απο πολλά και καλά μουνιά..εγώ προσπαθούσα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου (και τη σιελλόρροιά μου)και το φιλαράκι μου πήγε να ρίξει νερό στα μούτρα του..Εντάξει ρε παιδί μου δέν ήταν και όλες οι γκόμενες top αλλά καμμία τους δέν έπεφτε εμφανισιακά κάτω απο 7. Ο απλός χορός είχε 10 γιούρια και οχι 15 (μπορεί στην προσπάθειά τους να μαζέψουν κόσμο να ριξαν την τιμή τι να πω).Ειδικά μια κοπελιά η Ντάρια πρέπει να είχε το καλύτερο-σφριγηλότερο σώμα που απλώσει ποτέ τα χέρια μου απάνω..αλλα ο χορός της άντε να κράτησε το πολύ 2minutes..κατα τα άλλα οι χοροί δεν ήταν κάτι το σούπερ...το δείγμα που δοκιμάστηκε βέβαια δέν ήταν αντιπροσωπευτικό αφου δοκιμάσαμε 4-5 κοπέλες (απ'τις 20 περιπου στο σύνολο)..επίσης στα αρνητικά η εκκωφαντική μουσική..οι χοροί στην πίστα τυπικοί (κάτσαμε και λίγο οπότε δεν προλάβαμε και τιποτα extreme),εξαίρεση η καουμπόισα και ο δονητής της.. τέλος το προσωπικό τυπικά ευγενικό κι εξυπηρετικό..

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2010
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού