Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 55 10
Στριπτιτζάδικα
103242
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοριτσιών
9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
9.0
Χώρος
7.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα νωρίς και εύκολο παρκάρισμα επί της Μιχαλακοπούλου. Ο χώρος γνωστός και καλός όχι όμως από τα top. Ευγενικοί στην υποδοχή και πολύ καλή και άνετη εξυπηρέτηση από το προσωπικό. Για τα ποτά δεν έχω άποψη ήπια μπύρες μόνο. Η μουσική καλούτσικη αν και ίσως λίγο πιο δυνατά από ότι θα προτιμούσα. Οι χοροί στην πίστα ήταν καλοί όμως να τονίσω ότι προσωπικά δεν δίνω μεγάλη σημασία στους χορούς της πίστας μιας και το θεωρώ background και όχι τόσο ουσία. Οι τιμές: είσοδος 15Ε, χορός 15Ε προσωπικός, 50 prive, κεράσματα ποικίλουν από 24Ε-72Ε. Για τα κορίτσια τώρα, αρκετές παρουσίες (φαντάζομαι πάνω από είκοσι) και ο μέσος όρος κυμαίνεται σε καλά ως πολύ καλά επίπεδα. Βεβαίως υπάρχουν και κάποιες κοπέλες που δεν ήταν τόσο του γούστου μου, αλλά μόνο για κανα-δύο αναρωτήθηκα ¨τι κάνει εδώ αυτή?¨ Όλες οι κοπέλες ευγενικές χωρίς ξινίλες αν τις γείωνες (ή τουλάχιστον δεν τις έδειχναν μπροστά σου). Από τα αστέρια του μαγαζιού η Τζάκι, ξανθιά Ρουμάνα, με απίστευτο σωματάκι, τρομερό στήθος σε αίσθηση και εμφάνιση, ευχάριστη στην συντροφιά και καλή στο χορό (και στην πίστα και...εκτός!!!) Επίσης η Σάσα εκ Ρωσίας όμορφη στο πρόσωπο και στο σώμα και πολύ γλυκιά στην παρέα με αισθησιακό prive xoρό. Επίσης γλυκιά (κυρίως για συντροφιά) και η Ρουσλάνα, με λίγο πιο αδύνατο σωματότυπο από ότι προτιμώ, ενώ υστερεί λίγο και στο στήθος. Έκπληξη της βραδιάς η Αννίτα, μια μελχροινή Ρωσίδα η οποία δεν σε κερδίζει με την πρώτη ματιά αλλά το μεγάλο όπλο της είναι ο αισθησιασμός και οι προσωπικοί χοροί οι οποίοι ήταν και το κλου της βραδιάς για εμένα...!!! Παραπέρα υπήρχαν και άλλες κοπέλλες αλλά βεβαίως σε μια επίσκεψη δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος αλλά ούτε και το χρήμα να τις δοκιμάσεις όλες. Γενικά μια όμορφη βραδιά...!!! Προτείνετε από μέρους μου, απλώς να επισημάνω ότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία στον χώρο οπότε δεν γνωρίζω ποιός είναι ο μέσος όρος των συγκεκριμένων μαγαζιών.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2010
id1071
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού