Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 163 10
Στριπτιτζάδικα 247301
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

4.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

7.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
επίσκεψη μετά από πολύ καιρό και το κόστος παραμονής μου σε τοιούτο το μαγαζί έφτασε στα συσθεώρητα ύψη των 15 ευρώ!!!!!!ναί καλά ακούσατε!μόνο την είσοδο κατάφεραν να μου πάρουν,ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς για τα οικονομικά μου τα πράγματα πάνε κατά διαόλου!κατ'αρχήν ο μέγας αυτός σιροκοδάνειος πρωην αλκατραζομουσικοντιτζέης πρέπει να καταλάβει ότι τα ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ,ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ????????Ελπίζω να ακούς άμα δεν κουφάθηκες τώρα εσύ που σου φωναξα από τα μικρόφωνά σου!κόσμο το ίδρυμα είχε,αλλά δεν γινόταν τίποτις!μόνο κάτι γέροι 75 με 80 ετών μόνοι και εγκαταλλειμμένοι από την γύρω ζωή σκορπούσαν την μεγαλοσύνταξη και τις παρελθούσες μίζες από τις πρώην ΔΕΚΟ σε κάτι ξόανα από την εσθονία που δεν μπορούσαν ποτέ πώς θα έφευγαν από τα ψαροχώρια των πέριξ του ταλίν για να τις μπαλαμουτιάζει ο κύρ πανάγος που παίζει μπαρμπούτι με τον κυρ πετρή στα σάλονα των πετραλώνων!από τεμάχια το μαγαζί έχει αρχίσει να υστερεί μετά την φυγή της νταρίνας το καλοκαίρι και 2,3 μουνιώνε ακόμη εξαιρετικών!έφυγε και η κάρμεν,η μπάρμπαρα,η καμέλια πλέον δεν έρχεται και γενικά το επίπεδο φθηναίνει!Μόνο ένας καρπάθιος υπερμουναρικός κυκλοφορεί και σαγηνεύει ψωλές και όχι μόνο!αυτή η ρουμάνα η ντέα η σόου ντάνσερ των κλαμπ της αθήνας!μια μουνάρα μελαχροινή,μια οπτασία από όπου και να την κοιτάξεις!και αυτή η γαμημένη ελιά δίπλα στα τέλεια χείλη της είναι όλα τα φταλέ..το πριβέ όπως και στις μούσσες πήγε 50 από 55 που ήτο λόγω αγαθοεργίας των υπευθύνων που μας σκέφτηκαν τώρα που παίζουμε στοίχημα για να επιβιώσουμε!εύγε και εις ΚΑΤΩΤΕΡΑ!όσο για το ρόστερ σε γενικές γραμμές το ίδιο όπως το είχα αφήσει με εξαίρεση κανα δυο προσθήκες και 5-6 απουσίες!η μια προσθήκη ειναι η τσιγγανορουμάνα άνν μαρί του λίντο και η άλλη είναι μεγάλη εκπληξη από το παρελθόν,το πρόσφατο βέβαια...αλλου μαγαζιού που έκλεισε προ ενός έτους περίπου εκεί κοντά...Ρόστερ?το ακολουθο...

1)ανν μαρί(πρώην λίντο)
2)ξανθιά τουμπάνα εκπληξη από εκεί δίπλα..
3)λουτσία από μπαμπη χρυσό
4)γκρέυς από μπάμπη χρυσό....αυτή εξελίσσεται μαθαίνω...
5)κρυστάλ η γνωστή κατρίν του μπάμπη χρυσού και αυτή
6)νέγια(η γνωστή μπραζίλ περφόρμερ μετά της οικογενείας ήτοι....)
7)...ζουέλε
8)....πατρίτσια
9)έλενα(πρώην ανατολή και μετά μούσσες για 2 χρόνια περίπου ρουμάνα αδιάφορη...)
10)ραμόνα(τσιγγάνα με στίτσιζ..φοβερός συνδυασμός)
11)μπόνι(οχι η τάιλερ)
12)λίλυ(μπαι μπαισεξουαλ)
13)κάτια βασίλεβα(ξανθιά ξενέρα)
14)λίντια γκάρνερ(ξενέρα)
15)χριστίνα πρώην άλκα πάρτε την μέσα και θα με θυμηθείτε...φοβερό σώμα,φάτσα όλιβ από ποπάυ δε σέιλορμαν
16)αντρέεα ντέεα θεά ρουμάνα.ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ
17)αλλη μια ρουμάνα με πολύ ωραίο κορμί ψηλό
18)λορένα για φράπα
19)μια ξανθιά κοντή με ίσο μακρύ μαλλί και ενα τατουαζ στην ραχη μαπα πολυ ομως ως συνολο
20)μια χοντρή εσθονή που μου την έπεσε και νομιζα οτι θα σπασει ο γοφός μου από το βάρος
21)κριστίνα ελένα(γλυκιά ρουμάνα με ωραίο σώμα αλλά με λίγο περιεργη φάτσα(μην την παιρνετε πριβε δεν κανει μια)

και μερικές ακόμη....

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2010
Τιμημένος
132
Πόντοι:
2.266
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού