Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 163 10
Στριπτιτζάδικα 247280
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

1.0
Χώρος

7.0
Μουσική

3.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη πριν λίγο καιρό στο συγκεκριμένο στριπ. Πρώτη φορά στο kinky opera λοιπόν. Ωραίες κοπέλες και αρκετές όσον αφορά το πλήθος. Οταν πήγα (σχετικά νωρίς) οι κοπέλες ηταν περισσότερες απο τους πελάτες! Μεγάλο χαμόγελο Ο χορός στην σκηνή δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Πολύ μηχανικό το όλο θέμα, έχω δει και καλύτερα! Απο ποτό πήρα μπύρα (πάγια τακτική σε συγκεκριμένα μαγαζιά) οπότε δεν ξέρω γενικά τι παίζει. Η μουσική δυνατή αλλά κακής ποιότητας μπορώ να πω. Ο dj με το ζόρι ακουγόταν τι έλεγε οπότε ονόματα δεν πολυ-άκουσα. Αρκετές κοπέλες ήρθαν για χωρό ή ποτό. Συζητήσημες και ευγενικές εκτός απο μια μελαχρινή σπασαρχίδο με αξύριστα πόδια που ενω την έστειλα ξαναήρθε και μετά στράβωσε που της είπα κατευθείαν όχι. Η ατάκα της βραδιάς ήρθε απο την Αναστασία(?) η οποία ενω αρχικά έφυγε μετά ξαναήρθε και μόλις γυρνάω μου λέει "πάλι εσυ; ". 2 μου εκαναν εντύπωση αλλα δεν θυμάμαι ονόματα οπότε... Το μαγαζί γενικά καθαρό φάνηκε, μερικά τραπέζια ειναι τοποθετημένα λάθος με αποτέλεσμα ορισμένοι πελάτες να κάθονται πλάγια με την σκηνή, πραγμα που καταντάει κουραστικό να είσαι συνέχεια γυρισμένος για να δεις. Για τις γυναίκες του site (ή για όσους αισθάνονται έτσι) υπάρχει και άνδρας στρίπερ.
Για πάρκινγκ μάλλον θα δυσκολευτείται στα τριγύρω στενά.
Η είσοδος είναι στα 15 ευρώ και άλλα 5 για το πάρκινγκ στον παρκαδόρο.

Υ.Γ Πριβέ δεν πήρα οπότε η βαθμολογία είναι ενδεικτική!
lex80
Τιμημένος
53
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού