Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 72 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοριτσιών

9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

9.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

7.0
Μουσική

9.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σάββατο βράδυ μία μέρα πριν από τις εκλογές και είπα να βγω για... προεκλογική εκστρατεία στo STAR LIVE, μιας και ο κολλητός μου έχει πάει στο εν λόγω μαγαζί ουκ ολίγες φορές και μου έχει πει τα καλύτερα. Βλέποντας εγώ ως έμπειρος παίχτης τις κάπως κακές κριτικές στο σάιτ για το εν λόγω μαγαζί αποφάσισα να ενδώσω για να διαπιστώσω με τα ίδια μου τα μάτια την κατάσταση. Σημειώστε δε, πως έχω σταματήσει να πηγαίνω σε στριπτητζάδικα εδώ και καιρό, μιας και το βρίσκω ανούσιο να πηγαίνω να ακουμπάω τα μαλλιά της κεφαλής μου και στο τέλος να φεύγω "φουσκωμένος" αν σκεφτεί κανείς πως με 150 ευρωπουλάκια βγάζω τα μάτια μου για μία ώρα... ;)

Εν πάση περιπτώση... Άφιξη στο ίδρυμα κατά τις 12.30. Το μαγαζί κάνει μπαμ μιας και είναι πάνω στο κεντρικό δρόμο. Πάρκινγκ στον αποκάτω δρόμο βρίσκει κάποιος άνετα. Έχει ένα άδειο οικόπεδο, προσοχή στο αμάξι σας διότι έχει λακούβες επικίνδυνες, αλλά εγώ το βαλα λίγο πιο κάτω που έχει κατι πολυκατοικίες και μπόλικη άπλα.

Μπαίνοντας μέσα, προσωπικό ευγενέστατο, τυπάς μας πρότεινε θέσεις, το διαπραγματευτήκαμε γι άλλες και δεν μας είπε τπτ, καθίστε όπου θέλετε παιδιά μας λέει. Με το που καθόμαστε στο 5λεπτο αρχίζει η... ψηφοθηρία! Οι κοπέλες γενικά ως επί το πλείστον ήταν λίγο σύντομες έως απότομες, ήταν όμως αρκετά ευγενικές και δεν στραβώνανε στο όχι του χορού. Τις δικαιολογώ απόλυτα μιας και το μαγαζί είχε πολύ κόσμο, εμείς είμασταν και νέοι, οπότε λογικό είναι να κάθονται πιο πολύ πχ στο διπλανό τραπέζι με δύο 50-60ρηδες για να τους ξεζουμίσουν. Από την άλλη, υπήρχαν και περιπτώσεις κοριτσιών που ήταν πολύ εκδηλωτικές και καβλιάρες οι οποίες φυσικά μου γυάλισαν το μάτι. Έτσι έπεσε το 20ρικο σε κέρασμα ποτού στην Ιζαμπέλα την οποία έκοψα ότι ήθελε να... ενημερωθεί για τα υποψηφίους των συνδυασμών! Επιβεβαιώθηκα με την κίνηση μου να τη κεράσω, καθώς κάθισε θεωρώ αρκετή ώρα για ποτό του 20ευρου και το μόνο που κάναμε είναι να μη μιλάμε σχεδόν καθόλου αλλά να κάθεται πάνω στα πόδια μου και να μπαλαμουτιαζόμαστε! Έπεσαν και γλωσσόφιλα, με τακτική όμως, ώστε εγώ να γίνω τούρμπο και να τη κεράσω ξανά αλλά δεν έπεσα στη παγίδα! Γενικά ευχαριστήθηκα πολύ την όλη φάση!

Δεν πήρα χορό και δεν κέρασα άλλα ποτά μιας και συνειδητοποίησα πως δεν είχα λεφτά πάνω μου! Ο κολλητός μου όμως πήρε 3 χορούς και έναν σπέσιαλ. Ο σπέσιαλ κατ'εμέ έτσι όπως το άκουσα δεν αξίζει αλλά ίσως και ο φίλος μου δεν εκμεταλεύτηκε τις υπηρεσίες του σπέσιαλ χορού ή δεν επέλεξε την ιδανική κοπέλα για να του τις προσφέρει. Ο απλός 10ευρος όμως όπως και να χει είναι VFM και το λέω αυτό επειδή οι θέσεις μας ήταν κοντά στους καναπέδες που γινόντουσαν οι χοροί οπότε έπαιρνα και λίγο μάτι amateur κατάσταση!!! Χεχε!

Ήθελα να πάρω μπύρα μιας και οδηγούσα αλλά ο υπάλληλος μου είπε πως είχανε τελειώσει. Πήρα Gin Tonic που προφανώς μετα βίας ήπια το μισό, αλλά μου κανε εντύπωση το ότι δεν φαινόταν νοθευμένο, θεωρώ πως έχω πολύ καλή εμπειρία να ξεχωρίζω τα ποτά.

Κοπέλες γενικά πολλές και για όλα τα γούστα, η χειρότερη ήταν απλά αξιαγάμιτη, μέσος όρος μουνάρες για να μην τα πολυλογώ. Εμένα προσωπικά μου γυάλιζαν το μάτι 2 μινιόν ρωσσίδες πολύ συμπαθητικές και μια νάταλι που κυκλοφορούσε με ανοιχτό "φόρεμα" πάνω και με τη ρόγα κάγκελο, την οποία όσο κάθισε μαζί μου τη τίμησα δεόντως! ονόματα άλλα δεν θυμάμαι, το ρόστερ γενικά παίζει μπάλα από ρωσία και ρουμανία.

Τέλος, τα shows συχνά, με ποικιλία και πολύ ποιοτικά! έμεινα πολύ ευχαριστημένος, ειδικά με εκείνο με τον μπάτσο και τον κουκουλοφόρο!!! Έχει και παιχνίδι με το κοινό, και με γυναίκες!!! Ο Dj έβαζε πολύ καλή μουσική για τα δικά μου γούστα και οι ατάκες του κλασσικές για στριπτητζάδικο, αλλά τις γούσταρες όμως!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2010
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού