Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 84 10
Στριπτιτζάδικα 126820
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

8.0
Χορός κοριτσιών (privé)

9.0
Χώρος

10.0
Μουσική

10.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Erotica, κλασσικό στέκι πλέον για όσους έχουν κάνει "χιλιόμετρα" στα στριπτιζάδικα & ψάχνουν για ένα σίγουρο & σταθερό στέκι με απίστευτες γυναίκες πολύ πιο χαλαρές απ' ό,τι σε άλλα μαγαζιά του είδους... Parking λόγω ημέρας & ώρας πολύ εύκολα, εξυπηρέτηση - ποτά τέλεια όπως πάντα, χοροί τα ίδια, εμφάνιση κοριτσιών κατά μέσο όρο πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε μαγαζί πλέον στην Αθήνα, κόσμος πολύ λιγότερος από παλιά... Ευχάριστη έκπληξη ο dj ο οποίος έβαζε ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ από trance & κλασσικό rock ρεπερτόριο τις πρωινές ώρες & με ΑΠΑΙΧΤΑ σχόλια. Μου θύμισε τον παλιό dj του Baby-O που κατόπιν πήγε στο Erotica αν δεν είναι & ο ίδιος, δεν παίρνω όρκο... Όσον αφορά τις γυναίκες τώρα η ΘΕΑ Άρτεμις στο πόστο της με λίγο πιο ανοιχτό μαλλί, Ρωξάννη με το καλύτερο στήθος σε στριπτιζάδικο ever επίσης στο πόστο της (αυτές τις δύο τις πήρα για χορό & έπεσαν & φιλιά), η αδυναμία μου η Κατερίνα η Ελληνίδα άρρωστη οπότε απούσα, την Αμάντα που επίσης έχω σταμπάρει καιρό τώρα δεν την πήρε κάπου το μάτι μου, πρέπει να μη δούλευε εκτός αν την έχουν εξορίσει στο Tutti Frutti. Καινούριο τουμπανάκι αφιχθείσα απ' το θυγατρικό Tutti Frutti η Μαρία, ξανθιά με πιασίματα & μεγάλο βυζί. Αυτά, άλλη μία υπέροχη βραδιά...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2010
Womanaholic
Ανώτερος
86
Πόντοι:
5.015
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού