Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 125 10
Στριπτιτζάδικα
183030
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
10.0
Χορός κοριτσιών (privé)
10.0
Χώρος
9.0
Μουσική
10.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πήγα το Σάββατο στις 1/3.
Είχε λίγο σχετικά κόσμο για τέτοια μέρα!
Δεν ήμουν φορτωμένος, πράγμα που δεν συνιθίζω οταν πάω σε τέτοια μαγαζιά, αλλα μου δώθηκε έτσι η ευκαιρία να δω το μαγαζί ακόμα καλύτερα.
Φυσικά εξακολουθεί να είναι απο τα καλύτερα του χώρου του!
Καθαρό (εντύπωση μου έκαναν οι πεντακάθαρες τουαλέτες),το προσωπικό πολύ καλό, η πίστα καλή.
Το μόνο που με χάλασε λίγο (αν και αυτα συμβαίνουν) είναι οτι αυτή την φορά τα κορίτσια αστέρια ήταν πιο λίγα...
Έτσι πήγα στα σίγουρα. δηλαδή... Φραντσέσκα!
Το κορίτσι έχει ανέβει και είναι και ωραία γκόμενα!
Αντίθετα απο την Irina που πρέπει να έχει πάρει 20 κιλά απο όταν την είχα πρωτοδεί εκεί!
Η Ειρήνη εξακολουθεί τις τρέλες της (αν και έχει σπάσει πλέον) και περνάς καλά μαζί της.
Είχε λίγο σχετικά κόσμο για τέτοια μέρα!
Δεν ήμουν φορτωμένος, πράγμα που δεν συνιθίζω οταν πάω σε τέτοια μαγαζιά, αλλα μου δώθηκε έτσι η ευκαιρία να δω το μαγαζί ακόμα καλύτερα.
Φυσικά εξακολουθεί να είναι απο τα καλύτερα του χώρου του!
Καθαρό (εντύπωση μου έκαναν οι πεντακάθαρες τουαλέτες),το προσωπικό πολύ καλό, η πίστα καλή.
Το μόνο που με χάλασε λίγο (αν και αυτα συμβαίνουν) είναι οτι αυτή την φορά τα κορίτσια αστέρια ήταν πιο λίγα...
Έτσι πήγα στα σίγουρα. δηλαδή... Φραντσέσκα!
Το κορίτσι έχει ανέβει και είναι και ωραία γκόμενα!
Αντίθετα απο την Irina που πρέπει να έχει πάρει 20 κιλά απο όταν την είχα πρωτοδεί εκεί!
Η Ειρήνη εξακολουθεί τις τρέλες της (αν και έχει σπάσει πλέον) και περνάς καλά μαζί της.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού