Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 50 10
Στριπτιτζάδικα 78976
Γενική βαθμολογία

4.9
Εμφάνιση κοριτσιών

5.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

4.0
Χώρος

5.0
Μουσική

5.0
Ποιότητα ποτών

3.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μάγκες, πρώτη μου κριτική στο site

Πρώτα θα σας πω σε ποια μαγαζιά έχω πάει για να λάβετε υπ' όψην την κριτική ανάλογα...
Εχω πάει σε:erotica, diamond dolls, alcatraz, baby gold, lido palace και άλλο ένα στην Πάτρα (ανατολή η κάτι τέτοιο)
Σήμερα αποφάσισα να πάω και στο baby-o, πιο πολύ λόγω της φήμης του...
Παρκάρω κάπου εκεί κοντά(το μαγαζί έχει πάρκινγκ αλλά είναι λίγο μικρό, εξ' ού και η βαθμολογία 7 στην πρόσβαση....)
Με το που φτάνω στην είσοδο ο ταμίας μου φαίνεται λίγο τραμπούκος/snob, αλλά οι σερβιτόροι μέσα πολύ εξυπηρετικοί, απλά δεν σέρβιραν το αγαπημένο μου ποτό, γι'αυτό ένα 8 στην εξύπ.
Είχα πάει με 100€, και σκέφτηκα να πάρω 2-3 απλούς χορούς, και μετά έναν special με την γκόμενα που μου άρεσε πιο πολύ.Την ώρα που μπήκα είχε ένα "σόου", ήταν μια γκόμενα που έβαζε κάτι δονητές, ψιλοαδιάφορο.Ο χώρος μέτριος, τα κλασσικά μινιόν τραπεζάκια και καρέκλες, μπουζούκια φάση.Αραξα σε έναν πάγκο, σκαμπό σε μπάρα-πάγκους είχε 3-4 όλα κι όλα, πιασμένα φυσικά, οπότε την έβγαλα στο όρθιο.Ποτάκι πετρέλαιο, συνηθισμένα πράγματα.
Σε γενικές γραμμές οι κοπέλες δεν με εντυπωσίασαν καθόλου από άποψη ομορφιάς, οι περισσότερες πολύ μέτριες, και ανάμεσά τους κάτι αντιαισθητικά πατσόλια με κλασικά βλαχοτατουάζ κτλ.
Πρώτα μου ήρθε μια κοπέλα μελαχρινή ψηλή(συγχωρέστε με δεν θυμάμαι όνομα) πήρα έναν απλό χορό, έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, γλείψιμο ρώγες, χάιδεμα πάνω από το βρακί κτλ.σκέφτηκα "οκ, στα υπ'όψην για special η κοπέλα"
Υστερα μου έρχεται μια καυλίτσα με καλές αναλογίες, αρκετά μεγάλο βυζάκι, φυσικό αν δεν με προδίδει η λιγοστή πείρα μου, και πολύ όμορφο κωλί.Αρτεμις την λέγαν, μου λέει με 50 € σε τελειώνω...της λέω "ΣΙΓΟΥΡΑ;;;", "ναι" μου λέει.Ψαρώνω εγώ, σαν κλασσικό αλφάδι, λέω οκ.Πάμε σε έναν χώρο που γίνονταν τα prive, ο οποίος ουσιαστικά είναι ένας πολύ μικρός(σε σχέση με άλλα μαγαζιά) γωνιακός καναπές, ταυτόχρονα γινόντουσαν άλλοι 2 χοροί, και ήταν λίγο στρίμωγμα το σκηνικό.Κλασικά γλύψιμο ρώγες, δάχτυλο στο μ@@@ί, χωρίς παράπονο, με ξεκουμπώνει και αρχίζει την προσπάθεια.Αλλά η γκόμενα ΔΕΝ ήξερε να τον παίζει.Περνάει η ώρα του πριβέ και ενώ δεν έχω τελειώσει ακόμα, μου λέει "είσαι σκληρό καρύδι, πρέπει να πάμε άλλο ένα.." μέσα στην κ@@@α λέω οκ, αλλά ξεκαθαρίζω ότι θα χρεωθεί σαν απλός.Μόνο που δεν ήταν χορός, το σκηνικό ήταν λίγο γελοίο, αυτή απλά να κάθεται πάνω μου κοιτάζοντας γύρω γύρω, και εγώ να τραβάω μόνος μου μπας και.Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε για άλλους 2 χορούς, και αφού συνειδητοποίησε ότι δεν το χει, άρχισε να μου λέει ότι έχω πρόβλημα που δεν χύνω, ενώ όλοι οι άντρες τελειώνουν όταν την βλέπουν στη σκηνή κτλ, επίσης μου είπε ότι έχει σπουδάσει κάτι σχετικό με ιατρική, και με ρώτησε από πόσο χρονών άρχισα να τραβάω, για να μου κάνει την επιστημονική της ανάλυση (τι μας λες μωρή, τι κάνεις στο στριπτιτζάδικο τότε..).(παρεπιπτόντως είμαι 22 χρονών, αθλούμαι, υγιέστατος).Ερχεται ο τύπος για να πληρώσω, μου λέει 80€.Του εξηγώ ότι πάνω από 70 δεν θέλω να δώσω, δεδομένου ότι δεν ικανοποιήθηκα.Με τα πολλά υποχώρησα γιατί σκέφτηκα την εκδοχή του να φάω ξύλο, αλλά απαίτησα ένα ποτό, που μου το κέρασαν.
Εχοντας μείνει με 0€,(10 η είσοδος, 10 ο πρώτος χορός, 80 η Αρτεμις) λέω οκ, θα χαζέψω λίγο πίστα, αλλά αμέσως κατάλαβα ότι οι χοροί είχαν σταματήσει (5:30 η ώρα, σχετικά νωρίς για μαγαζί του είδους πιστεύω) οπότε την έκανα με ελαφρά...

Μεγάλη απογοήτευση με λίγα λόγια, δεν ξαναπατάω.
Δυστυχώς υπάρχει μια παρακμή στο χώρο, θα έλεγα ότι πλέον αξίζει μόνο το erotica.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2010
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού