Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 186 10
Στριπτιτζάδικα 326575
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

1.0
Χώρος

6.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Δέχεστε κριτική από κοπέλα?
Λοιπόν έχω πάει στο εν λόγω μαγαζί κανα 2 φορές για πλάκα μετά από clubbing.. κατά τη γνώμη μου κυμαίνεται στα κυβικά των γειτονικών στριπτιτζάδικων, τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο.
Οι γκόμενες όλες ανατολικό μπλοκ, κάποιες το παίζουν κ ιστορία για το τίποτα, κάποιες τελείως σάπιες, κάποιες μέτριες κ κάποιες καλές. Αν βρουν κανένα λυσσάρη μουνόδουλο, του μπαστακώνονται φυσικά κ παραγγέλνουν όσα πιο πολλά ποτά μπορούνε, τα οποία κ χύνουν διακριτικά πίσω από την πλάτη τους.. (ένα είχε καταλήξει πάνω στα παπούτσια μου).
Τα 15 της εισόδου τα βρίσκω οκ. Τι 12 τι 15. Χαζεύεις λίγο, παίρνεις καμιά ιδέα για κανένα κούνημα να το κάνεις και στο γκόμενό σου, γελάς και με τα λιγούρια. Να ρωτήσω όμως κάτι? Το γεγονός ότι όλα τα show είναι ψεύτικα το έχει πάρει κανείς χαμπάρι? Τα δήθεν γαμήσια πάνω στη σκηνή με τους καλά καμουφλαρισμένους δονητές μέσα από τα παντελόνια με προφυλακτικό επάνω???? Που λογικό, που να του σηκωθεί του ανθρώπου μετά από 100 φορές, αλλά εντάξει, μην καβλώνετε κιόλας γιατί γελάω, αλήθεια. Too fake! Ή σας σηκώνετε με την κάθε τελειωμένη βίζιτα με τον έρπη στα χείλη που βάζει δονητή στο μουνί της? Για να μην πολυλογώ, πάτε μια βόλτα αλλά μέχρι εκεί. Μην αφήνετε τα λεφτά σας για χορούς κ ποτά, κρίμα είναι. Σε καμία Fendi ή Gucci μπουτίκ θα καταλήξουν. Καλύτερα να πάρετε δώρο σε κάποιον δικό σας ή στον εαυτό σας. Ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι ο μισθός τους είναι περί τα 3,500- 8,000 ευρώ οι πιο παλιές και πιο δημοφιλείς στο χώρο (από τη στιγμή που κάνουν χορούς και δέχονται ποτά, όχι μόνο με χορό στην πίστα), πολύ παραπάνω δηλαδή από αυτά που παίρνετε εσείς συνήθως!!! Και εννοείται αφορολόγητα......
georgiafucshia
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού