Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 55 10
Στριπτιτζάδικα 103242
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοριτσιών

10.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

7.0
Μουσική

5.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρωτη μου κριτικη...

Παρασκευη 13/8/2010 με βρηκε στην Αθηνα. Γυρο στης 1:00 αποφασιζω να βγω για ενα ποτακι και μετα απο 2 μαγαζιά, φτανω στο Grand Rittorno. Η αληθεια ειναι οτι πηγα δυστακτικα... Δεν ξερω γιατι, αλλα δεν μου γεμιζε το ματι απ'εξω. Τελοσπαντων. Εισοδος 15€ με ποτο (διαβασα καποιον συναγωνιστη οτι πηρε και μια καρτα δωρο... αλλα δεν μου ετυχε αυτο).

Απο κοπελες, κατα την αποψη μου, οι πιο ομορφες απ τα περισσοτερα μαγαζια που εχω παει (ολα στην Συγγρου). Ο χώρος μια χαρα (μου αρεσει που δεν ειναι χαοτικα μεγαλος). Και στα συν (αν και δεν τα εκμεταλευονται) τα σκαμπο γυρο απ την πιστα. Κριμα, γιατι γινετε ωραιο παιχνιδι με τα κοριτσια καθως χορευουν. Κορμια απιστευτα (αν σας αρεσουν τα natural κορμια, χωρις σιλικονες κλπ, εκτος απο μια κοπελα που ηταν τουμπανο) Δεν ειδα μια κοπελα και να πω, τι κανει αυτη εδω... Κατα την αποψη μου, κοριτσια για πολλα γουστα... Χορος στην πιστα ασταματητα, κατι που μου αρεσει πολυ. Μεχρι τις 5 που εφυγα, χορευανε. Πολυ καλες οι περισοτερες. Γενικα οχι τρελο pole dancing. Αλλα πολυ αισθησιακο, που προτιμο.

Απο ποτο, πηρα μπυρα οποτε μια χαρα.

Με το που μπηκα μου καρφωθηκε μια ξανθια στο ματι, Olga απο Ρωσσια, οποτε περιμενα αυτην. Αγγελος, λιγους μηνες Ελλαδα, δεν μιλαει Ελληνικα (Αγγλικα μια χαρα). Πηρα ενα χορο prive, οπου το κοριτσι ηταν super. Κοιταγμα στα ματια, χαμογελα, χερι κλπ. Γενικα ειμαι ηρεμος στουσ χορους... Πρεπει και εμεις να δειχνουμε λιγο σεβασμο πιστευω. (Αν θελουμε να μαμισουμε, παμε και σε ενα ωραιοτατο Studio). Πολυ καλη η Olga. Μετα 2 ποτακια με την ιδια.

Το μονο που θα μπορουσα να πω, ειναι για την μουσικη. Ειμαι ροκας και θα γουσταρα ενα τετοια μαγαζι στη Αθηνα να ειναι πιο ροκ. Αλλα για το ειδος της μουσικης, ολα καλα.

Γενικα μια πολυ καλη εμπειρια. Εννοειτε οτι ξανα παω.

Παρκιν, ευκολο αλλα ηταν αδεια η Αθηνα... Δεν ξερω για αλλες εποχες πως θα ειναι.

Προσωπικη αποψη, μακραν το καλυτερο μαγαζι του ιδους που εχω παει.
newcummer
Μέλος
5
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού