Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 55 10
Στριπτιτζάδικα 103217
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

4.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

5.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ειχα να παω πανω απο 1 χρονο στο εν λογω ιδρυμα και ειπα να το επισκεφτω με ενα φιλαρακι εχοντας στο μυαλο μου πολυ καλες αναμνησεις
Ας ξεκινησω ομως απο την αρχη. Παρκινγκ πανευκολο λόγω Αυγουστου φυσικα Εισοδος 15 ευρω και εδω εχουμε το πρωτο φαουλ Στη πορτα η γκομενα μιλαει στο κινητο και εμεις πρεπει να περιμενουμε να τελειωσει το τηλ για να μας κοψει εισοδο.
Καποιος θα πρεπει να της πει οτι λιγο σεβασμος στους πελατες δεν βλαπτει.
Ο χωρος μεσα ο ιδιος δεν εχουν αλλαξει και πολλα εκτος απο κατι τηλεορασεις που εχουν βαλει στους τοιχους. Στους χορούς τωρα εχουν βαλει κατι σαν παραβαν στα πριβε (επιτελους) και καπως διαχωριζονται οι απλοι απο τους πριβε.
Παρενθεση να πω για τις τουαλετες οπου τα παντα εχουν καταρευσει και δεν φαινεται να ενδιαφερετε κανεις Μπηκα σε μια και δεν ειχε ουτε κουμπι για να πατησεις καζανακι Ασε που βρωμαγανε μια απιστευτη μποχα κιολας.
Το προσωπικο ολο καινουργιοι Εγω τουλαχιστον δεν ειδα κανενα παλιο που μας ξερανε με τα μικρα μας και λεγαμε και καμμια μαλακια
Τωρα εχει κατι πιτσιρικαδες που το παλευουν καπως, αλλα ειναι απειροι και αυτο φαινεται
Δεν λες σε πελατη που τον βλεπεις πρωτη φορα και που εχετε και καποια διαφορα ηλικιας "..φιλαρακι τι θα παρεις?.." Απο που κι ως που φιλαρακια ρε μεγαλε? Σε ηξερα και απο χθες και δεν το ξερω?
Οι κοπελλες τωρα απλα καλές. ΑΛΛΑ σε συγκριση με τα παλια που ηξερα εγω πολυ πιο χαλια. Που ειναι οι μουναρες που ειχε το μαγαζι ρε παιδια?
Οι περισσοτερες δεν μιλανε καθολου ελληνικα άλλα και καθολου ή πολυ λιγο αγγλικα. Αρα καθε διαθεση για να κατσεις με κοπελλα να κερασεις ποτο μαλλον δεν θα βγαλει πουθενα εκτος και εαν ξερετε ρωσικα.
Εκανα απλο με 2 κοπελλες τη Ναταλι και τη ρουσλανα καιηταν αρκετα καλες, και αλλον εναν με Βερονικα που ηταν χαλια
Ποτα καλά τουλαχιστον στο ποτο που πινω εγω δεν βρηκα κατι το υποπτο.
Σοου ειχε οση ωρα καθισα εγω 2 άλλα το εχει γυρισει και αυτο το μαγαζι σε πορνοσοου, κατι που δεν νομιζω οτι το βοηθαει
Μουσικη καλη και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ριξανε λιγο την ενταση Δεν ειχε τα παλια χαλια που δεν μπορουσες να ακουσεις τιποτα.
Το σιγουρο ειναι οτι το μαγαζι δεν εχει τη παλια ομορφια που το εκανε να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα, και το ανεβαζε δικαια στη πρωτη θεση. (Δειτε παλαιοτερες κριτικες μου) Καταντησε και αυτο ενα στριπτηζαδικο της σειρας τυπου Συγγρου.
Δεν ξερω επειδη απεχω πολυ καιρο απο το χωρο εχει αλλαξει διευθυνση μηπως?
Απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου τι θελει ο καθενας
Εγω χωρις να το αποκλειω άλλα θα το σκεφτω πριν ξαναπαω, άλλα τωρα θα ξερω οτι δεν ειναι πια το Grand που ειχαμε γνωρισει καποτε.
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού